|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Imię: Jerzos Cage -.^
Świat: Ziemia
Poziom: 666
Skille: 666
Poziom mag.: 66
|
![]() Witam!
Napisałem ten temat, ponieważ zamierzam kupić nową, lepszą kartę graficzną. Obecnie mam Radeona 9100. 1. Czy moglibyście mi coś doradzić, ponieważ nie znam sie na kartach graficznych? ![]() 2. Czy trzeba będzie zmieniać także płytę główną, procesor lub coś innego po zamontowaniu nowej karty graficznej??
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Oprócz graficznej musisz zmienić monitor, bo rzadko kiedy one razem współgrają.
rtfm.killfile.pl |
![]() |
#3 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() a w sklepie ci tego nie powiedza ?
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Są sklepy w których się dowiesz to czego chcesz się dowiedzieć ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Stan: Niegrający
Świat: Kyra
|
![]() No więc nie wiadomo czy masz wejście na PCI Express w płycie głównej (nowszy typ kart), i takto musiałbyś wymienić wiekszosc rzeczy. Jeśli wymienisz płyte główną, to musisz ram zmienić, karte i procka (chyba nie koniecznie, ale lepiej wymienić, bo po co sie szczypać)
Jeśli chcesz zostać przy AGP to możesz kupić jakiegoś radeona np. 9550 A jak już zdecydujesz się wymienić większość i chcesz w miare tanią karte to polecam Geforca 7300 GT, no chyba, że masz więcej hajsu to możesz nawet 7800 - 7950.
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Ja bym polecił MSI NX 7600 GS (GeForce 7600GS)
W miarę tania, a dosyć dobra karta graficzna. Sam taką mam i uważam że jest b.dobra ^^
![]() |
#7 |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() For o tematyce komputerowej jest wiele, na pewno uzyskasz tam pomoc.
|
![]() |