|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 05 2007
|
![]() Tak jak w temacie chcialem zapytac co lootneliscie z nowych potworów.
Ja lootnolem takie rzeczy Crystal Spider :sniper arrows,sapphire hammer,crystal sword,time ring,k legs i oczywiscie sporo gp Ice Golem :Black Pearl,Small sapphire, i rózne kawalki lodu ![]() Prosze o wypowiedzi |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Nowy drop z Valkirii( chyba rare, bo dość często to nir wypada, w kazdym razie mi tylko raz wypadło)
You see a hunting spear (Atk:32 Def:0). It can only be wielded properly by players of level 20 or higher. It weighs 22.00 oz. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rail Alinaria
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Luminera
Poziom: 32
|
![]() Mi tez wypadl Hunting Spear ale z Berserkera na Elvenbane. Wydaje mi sie ze Cipy zrobily tak ze teraz ten spear bedzie do rzucania a nie bedzie stanowil jako axe
![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() Nowe Looty to:
Ice witch:Woce,crystal ball,crystal ring Frost Dragon :100gp+,dragon shield,[Podobno mojemu koledze DSM!] |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2007
|
![]() Minotaur guard - trofeum!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 05 2007
Imię: Silestris
Profesja: Druid
Świat: Nerana
Poziom: 22
Skille: 14\21
Poziom mag.: 20
|
![]() Cytuj:
Tak jak przedmówca wydaje mi sie że rar bo zabiłem potem kolejnych 50-60 Guardów i nie było Cycki-także trofeum,też zapewnie rar Zauważyłem ze w Ghulach mam częstszy loot,wczoraj 3 life ringii ![]() I z 2 Szmatki |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2007
Lokacja: Olsztyn
Stan: Niegrający
|
![]() Z Wyverny
You see a wyvern fang (Atk:32 Def:19 +1). It can only be wielded properly by players of level 25 or higher. It weighs 20.00 oz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2006
Lokacja: Lubin
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 50
Skille: ---
Poziom mag.: --
|
![]() hunting spear z valkirii
30+ piercing bolcy z soldow ... hm... i to na tyle... ;P ale dzisiaj mam zamiar wybrac sie na mino maga ( i inne mino ) a z mino maga wypada cos fajnego : taurus mace ![]() wiec licze, ze mi sie poszczesci z lootem ![]() co do trofeow... hm...ceny tego sa pewno niemale...pomyslcie ile bedzie kosztowac trofeum takiego np. demona ![]() Pozdrawiam
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() Oto kilka nastepnych loocików:
Frost Dragon : DSM ![]() ![]() ![]() ![]() Ice Witch : Tempest Rod,White Peral Ice Golem : War Hammer I tak jak juz ktos up Wyvern : Wyvern Fang Jak narazie tyle ale intensywnie expie na svargrond innych lodowych terenach wkrótce bedzie wiecej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2007
Imię: Leondoris
Profesja: Royal Paladin
Gildia: No Justice
Świat: Calmera
Poziom: 210
|
![]() Ja nie zlootowalem nic specjalnego poza 30 piercing boltami ale zauwazylem ze w sodierów leci więcej boltów. Kiedyś leciało max 4 teraz max to chyba 7.
|
![]() |
![]() |