|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 07 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Diilivier (hacked)
Profesja: Elite Knight
Gildia: World
Świat: Nerana
Poziom: 70
Skille: 76/73
Poziom mag.: 5
|
![]() BęDę tu dodawał swoje fotki.. z huntów, adv, lootów itd. Czasem zamieszczę filmiki (hunty, questy itd)
![]() ![]() Smile xd ![]() Promocja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ExOrI JuŻ CzEkA... ![]() ![]() Ok... Tu zrobiłem porządny hunt 36lvl - 42 lvl (6 lvli wbitych w 12h) ![]() ![]() ![]() DTD: ![]() ![]() ![]() CZAPKI Z GŁUFF xD. ![]() No i jedziem dalej .. gogo 50 ~ ![]() ![]() ![]() Dzisiejszy NOCNY Adv.. ![]() ![]() No i dzisiejszy ale już w dzień ![]() ![]() Chciałem się sprawdzić więc poszedłem się sprawdzić ![]() ![]() ![]() Potem dodam kolejny advens i OF quest zrobiony na 42.. PoZdr. Jeśli Ci się nie podoba, najlepiej nie komentuj i odejdź. Ostatnio edytowany przez Alexinho - 01-08-2007 o 11:04. Powód: na razie nie wiem jak fotki wsadzać ale za pare min sie dowiem i wsadze xD |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Skille: 100/72
|
![]() mnie sie podoba
![]() fajny topic fajne screeny ![]() niezle pg odwaliles ![]()
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 10 2006
Świat: Mythera
Poziom: wys
Skille: duze
![]() |
![]() Ty dobry jestes widze ze na Nerenie solo pokonales Ferumbasa ze masz jego czapke ;]
Ss'ki nawet fajne |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() Sorry .. ale to nie ng, nawet go nie mam. Tylko zwykly program do swiatla i addonów.. Wyloozuj. PS. mam full citizena ;p CZEPIACIE SIĘ CZAPKI xD Ostatnio edytowany przez Alexinho - 31-07-2007 o 22:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() Dzisiejszy hunt hero, niestety mało zdjęć ;/ troche stresa mialem i zapomnialem robic.
![]() ![]() ![]() ![]() Loot: Crown Helmet, Red Cloth i 700gp / 45min (krótko, wiem musiałem się zająć czymś w domu ![]() A teraz obiecane fotki z OFq. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tutaj chciałem sobie zdjęcie zrobić ale jeden noob który expił już na OF i chciał się dołączyć i pomóc był taki mądry i chciał pare osób uciupać ![]() ![]() ![]() Ciąg Dalszy............... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wyvern ;p .. patrzcie jakie combo xD, a to skutek oglądania filmiku, który nakręciłem i fotki robiłem ![]() ![]() Potem dodam adv. z 46 ![]() Ostatnio edytowany przez Alexinho - 31-07-2007 o 22:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2007
|
![]() Gz ładnie jedziesz : ), skile?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() 71/70 ... wiem, że sux ale z f axe best hit w scaraba 197 ;p a żółwie dosyć często na hita biorę
![]() No i adv ![]() GoGo 50 ;D ![]() Ostatnio edytowany przez Alexinho - 31-07-2007 o 23:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Imię: Blessed Palladin
Profesja: Paladin
Gildia: Hiroshima
Świat: Celesta
Skille: 80
Poziom mag.: 15
|
![]() no..no..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
|
![]() Dzisiejszy adv, może wbije 49-50 bo i tak musze siedzieć w domu, nie moge wyjść na dwór pograć w moją UKOCHANĄ piłkę
![]() ![]() Pozdrawiam ![]() w najbliższym czasie dodam fotki z bkq i filmiki z of, hero i bk także =) (tylko mam coś zjechane i nie moge wrzucać na rapid i inne :/) ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Alexinho - 03-08-2007 o 18:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2007
Lokacja: Zielona Gora
Imię: Slayer Shadow'Bolt
Profesja: Paladin
Gildia: Killaz Mastah Team
Świat: Astera