|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 08 2007
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dongzuho
Profesja: Paladin
Świat: Astera
|
![]() Witam. Wraz z moim kolegą będziemy tu zamieszczać ss'y ze swoich postaci.
[CHAR]Dongzuho[/CHAR]-czyli ja ![]() ![]() Kilka fotek na dobry początek ![]() Począwszy od m lvl'a ![]() ![]() Poprzez dist ![]() ![]() Zakończywszy na lvl'u ![]() ![]() Pozdrawiam, ~Dong |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 08 2007
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Savik Pall
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 63+
Skille: 80\60
Poziom mag.: 14
|
![]() Nice ssy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() dobra....żeby nie było to now moja kolej na ss
![]() nie dziwcie sie podjary ale chłopak w końcu po raz pierwszy w życiu taki skill ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() helloł...maj nejms is Stszelu and aj wont tu gif łan skrin..okej...lók at it
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() siema siema.....tamtym SS'em was powitałem więc pora na reszte
![]() a więc..moze dam zdjęcia w ten sposób 1.Adv Skill 2.Adv Lfl 3.takie se foty z wczoraj..i muj głupi fart xD a więc xD [IMG] ![]() [IMG] ![]() [IMG] ![]() [IMG] ![]() [IMG] ![]() [IMG] ![]() [IMG] ![]() [IMG] ![]() tadam tadam..a teraz od dawna upragniony skill xD ![]() [IMG] ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() nom to teraz 'adfens lefel'!! xD
![]() [IMG] ![]() [IMG] ![]() [IMG] ![]() .......tu powinien być SS z 26 lvl ale widzieliście go wcześniej xD................... [IMG] ![]() nom i lvl adv za sobą ![]() teraz 4 fotki....nie są tam jakieś boskie ale mi sie podobają ![]() hehe....pierwszy ubity potwór po zalogowaniu..odrazu halberd ![]() ![]() ![]() [IMG] ![]() HAH!!!! tu sie moge pochwalic ze mój pierwszy drag w życiu xD oczywiście kiedy już sie odważyłem pujść....to mnie nagle lag złapał i musiałem poczekac z 5 minut ![]() ![]() [IMG] ![]() tutaj drobny loocik z 1,5h huntu an cycach + 30 minut na beho ![]() [IMG] ![]() nie wiem czemu daje SSa z tymi drobnostkami uzbieranymi xD ale z medusa shield wiąże sie smieszna akcja....ja sobie siedze na triangle tower aż tu nagle patrze...22 kina mi wszedł i poszedł walić DS;y...więc postanowiłem mu NIE PRZESZKADZAĆ (xD) i dałem mu jeszcze jednego DS'a..a tak zeby chłopak poexpił ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [IMG] ![]() dobra..narazie to koniec ![]() ![]() ![]() ![]() a tak przy okazji taka jedna fotka xD z Don myśleliśmy że nie wyrobimy po całej akcji z tym GS'em xD [IMG] ![]() tibia sie zmienia..kiedyś jak padłem to ubolewałem niesamowicie....a teraz aż fajnie sobie paść...chociarz jest sie z czego pobasować xD dlatego mówie wam...kiedy już wam sie zaczyna nudzi grac swoją wymażona posatcią...to se dednijcie..odrazu sie zachce grac xD ![]() pzdr all komentowac komentować ![]() |
![]() |
![]() |