|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Jawor
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() http://http://allegro.pl/item239688610_tibia_titania_dragon_scale_legs.html
co wy na to? ![]() ![]() ![]() ale ludzie mają jazdy ![]() napewno jakiś wał ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Imię: Jerzos Cage -.^
Świat: Ziemia
Poziom: 666
Skille: 666
Poziom mag.: 66
|
![]() @up
Podejrzewam, że to nie jest wał, bo na Titani rzeczywiście są DSL i posiada je [CHAR]Abertt[/CHAR]
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2007
Profesja: Paladin
|
![]() Tylko dlaczego nie działa stronka??
KLIK - ten link działa. 500 stów ja bym za tysiaka sprzedawał ciekawe dlaczego sprzedaje? Ostatnio edytowany przez PijmlekoBedzieszWielki - 01-09-2007 o 10:26. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2007
Stan: Niegrający
|
![]() Są dwa wyjścia:
1. Gość kupił od Abertta DSL i teraz sprzedaje na allegro. 2. Gość robi sobie jaja, jakiś głupek wyśle mu te 500 zł, potem złoży reporta za niedokończoną transakcję (bądź za handlowanie przedmiotem, którego nie posiada), znajdą gościa i będzie płacił grzywnę o wiele większą niż cena DSL ![]() @down: Telefon komórkowy też pewnie fałszywy ![]()
Podpis? Nie mam pomysłu ;< Ostatnio edytowany przez Kejmilo - 01-09-2007 o 10:50. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2007
Lokacja: krzeslo przy kompie
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sephiroths
Profesja: Knight
Gildia: ...
Świat: Secura
Poziom: 11
Skille: 42/40
Poziom mag.: 1
![]() ![]() |
![]() Podal tam gg napisalem przed chwila i nie chce mi powiedziec skad ma czyli to zwykly oszust!
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 08 2007
Profesja: Knight
Świat: Arcania
|
![]() Kupa kupy zwanej gównem -.-
Nawet nie postarał się o walnięcie "You see..." a to Abertt chyba dawał więc numerek robiony na szybko niespecjalnie mu wyszedł... Oczywiście obrazek ze sprite'ów, czyli nie pomyślał nawet w tym miejscu -.- |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2007
Lokacja: Łodź
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Titania
|
![]() To oszustwo. Ja gram na Titanii i znam Abertta osobiście. On nie jest polakiem więc nie wystawił by na allegro, dotego ma je cały czas więc....
Dla tych co nie poradzili sobie z otworzeniem linka: http://allegro.pl/item239688610_tibi...cale_legs.html
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Profesja: Rookstayer
|
![]() "Aukcja numer 239688610 została usunięta przez pracownika Allegro."
EOT.