Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Morgana

Notki

Morgana Wydarzenia ze świata Morgana
Odpowiedz

Opcje tematu
stary 04-12-2007, 03:10   #1
Gomoore
Użytkownik forum

Data dołączenia: 04 12 2007
Lokacja: Lublin

Stan: Na Emeryturze
Imię: Gomoore
Profesja: Royal Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 76
Gomoore ma numer GG 1251410
Domyślny WAR - Free people vs Oath + PA + allys.

koniec i .

Ostatnio edytowany przez Gomoore - 07-01-2008 o 20:06. Powód: głupie marzenia ;)
Gomoore jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 04-12-2007, 18:42   #2
Vasth
Użytkownik Forum

Vasth's Avatar

Data dołączenia: 04 02 2005
Lokacja: Kraków

Imię: Ruzam
Poziom: 142
Vasth ma numer GG 1862917
Domyślny

Gomoore. Od*******asz wieksze PA niz polowa czlonkow gildii Oath. Wykorzystujesz swoj 70~ level do bicia low lvli. Jednak odczules ze nie masz odpowiedniej wladzy? Jeszcze Ci malo? Oath to wg mnie bardzo dobra gildia ktora decyduje o wszystkim. (Senatorzy.) Zapewniam ze jezeli bys nie byl taki jaki jestes teraz, to nikt by sie do Ciebie nie doczepil. A zwlaszcza czlonkowie gildii Oath.
Vasth jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-12-2007, 20:56   #3
Gomoore
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vasth Pokaż post
Gomoore. Od*******asz wieksze PA niz polowa czlonkow gildii Oath. Wykorzystujesz swoj 70~ level do bicia low lvli. Jednak odczules ze nie masz odpowiedniej wladzy? Jeszcze Ci malo? Oath to wg mnie bardzo dobra gildia ktora decyduje o wszystkim. (Senatorzy.) Zapewniam ze jezeli bys nie byl taki jaki jestes teraz, to nikt by sie do Ciebie nie doczepil. A zwlaszcza czlonkowie gildii Oath.

;o.O; daj fakty Gomoore PA ? pzdrawiam debilizm ;]
stary 04-12-2007, 23:10   #4
Rotard
Użytkownik forum

Lokacja: ownedByPatch8.1

Stan: Zbanowany
Imię: Rotard
Świat: ownedByPatch8.1
Poziom: own
Domyślny

GL
Ale wg mnie zakonczy sie to paroma sneaka'mi i niczym wiecej. W opence poprostu nie macie szans. Jedynie jakis rozpadzic w Oathu ;> by mogl cos zmienic.
@Gomoore
Jestes obronca ucisnionych zwlaszcza 11 lv nobow ktorzy wpiepszaja mi sie na resp.
Rotard jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-12-2007, 00:11   #5
Gomoore
Użytkownik forum

Domyślny

Piękne komentarze

Ostatnio edytowany przez Gomoore - 07-01-2008 o 20:08. Powód: nie twoj inter :D
stary 05-12-2007, 00:39   #6
Vasth
Użytkownik Forum

Vasth's Avatar

Data dołączenia: 04 02 2005
Lokacja: Kraków

Imię: Ruzam
Poziom: 142
Vasth ma numer GG 1862917
Domyślny

Wiesz ze robisz z siebie wielkiego blazna? ;<
Vasth jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-12-2007, 01:34   #7
Gogar
Użytkownik Forum

Gogar's Avatar

Data dołączenia: 10 07 2007
Lokacja: padł mi mózg

Imię: Tolek
Gildia: #;d
Świat: POLNet
Poziom: +o
Skille: Mrok
Gogar ma numer GG 6484638
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gomoore Pokaż post
@Fureyka - Ty ruro bedziesz pierwsza ;]
Mimo tego, że cały ten temat jest kupą gówna, to gdybym tylko miał szansę walczyć z Oath - Fureyka padła by pierwsza ;]
Gogar jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-12-2007, 12:00   #8
Kafffffar
Zbanowany

Data dołączenia: 11 10 2006
Lokacja: Cz-wa

Imię: Kafar~
Gildia: Rise
Poziom: 100
Domyślny

daj sobie spokoj dzieciaku nikt juz nie bedzie walczyl przeciwko oath ;]
dozo osob chcialo by ich wyjebac z serva ale tylko kilku ma odwage powidziec to na glos i zaczac cos robic;] Jak tenshin zrobil gildie i mielismy walczyc to wieksozsci polakow do jakich pisalismy mowili ze dojda jak bedzie sie "cos" dzialo i jak bedzie dobra ekipa ... ale nie mozna zrobic dobrej ekipy jak kazdy tak mowi a wiec prawdopodobnie wojny nie bedzie przez dlugi dlugi czas ;]

Apropo PA to nie placzcie juz tak z tego powodu bo na innych swiatach jest dozo gorzej .Apropo oath to sprawowalo by dozo lepsza wladze bez hiszpanow ;]

adios
Kafffffar jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-12-2007, 14:49   #9
EllDemono
Użytkownik forum

EllDemono's Avatar

Data dołączenia: 05 12 2007
Lokacja: Jelenia Góra

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ell Demono
Profesja: Elite Knight
Gildia: Revolution
Poziom: 71
Skille: 82/80
Poziom mag.: 7
Domyślny

Jak tenshi zrobil gildie widzialem co sie dzialo na guild chacie.. zal poprostu.. banda debili 50~ podjarana ze sa w "wojnie" podniecala sie z kazdej sekundy bycia w jednej gildi np. z Tenshinem czy Victoriano (lub Kafarem ;****!!!) Moim zdaniem nikt nieda rady wykopac tych debili z Morgany ale nie ukrywam ze fajniej by bylo popatrzec Jak Vicetrion/Victoriano zadza servem
Ale JEDYNY sposob na ich wykopanie jest zjednoczenie WSZYSTKICH (!!!) polakow i wrogow Oath.. mam na mysli Sibune etc.. A tak z 70-90 lvlami to mozmemy wiesz.. w pipke sie pocalowac xd
Pozdro dla starej ekipy ;**

Ostatnio edytowany przez EllDemono - 05-12-2007 o 14:52. Powód: lol ;pp
EllDemono jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-12-2007, 20:23   #10
Gomoore
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez EllDemono Pokaż post
Jak tenshi zrobil gildie widzialem co sie dzialo na guild chacie.. zal poprostu.. banda debili 50~ podjarana ze sa w "wojnie" podniecala sie z kazdej sekundy bycia w jednej gildi np. z Tenshinem czy Victoriano (lub Kafarem ;****!!!) Moim zdaniem nikt nieda rady wykopac tych debili z Morgany ale nie ukrywam ze fajniej by bylo popatrzec Jak Vicetrion/Victoriano zadza servem
Ale JEDYNY sposob na ich wykopanie jest zjednoczenie WSZYSTKICH (!!!) polakow i wrogow Oath.. mam na mysli Sibune etc.. A tak z 70-90 lvlami to mozmemy wiesz.. w pipke sie pocalowac xd
Pozdro dla starej ekipy ;**

Szacunek dla Demono chodź nie bylo zawsze miedzy nami miło to widze, ze mamy wspólny cel. Tensh sie postawił i dostał po plecach za to...Mam nadzieje, ze w waszych głowach ułoży sie wkoncu dobry styl grania, a nie "dojde jak bedzie dobra ekipa" jak ktoś wyżej pisał...Jest w H*J przykładów na róznych swiatach, filmach itp... że jednak mozna sie pozbywac takich ludzi dobrze mowisz, że 70-90 lvle dużo nie zdziałają, ale jak bedzie ich np. 30+ około 20+ osób ze 100+ i kilka po 150+ mysle, ze mamy szanse skopać OATH po pysku aż sie nie podniesie. Tematu nie stworzyłem dlatego ze ich nie lubie i wrzyscy są PA wiadomo, że to zawsze bedzie. Jestem na stówe za Tensh i resztą polakow którzy myśla o wolnym serverze. Wiadomo kto lubi PA na morganie... nie bede ich wypisywał.

Czekam na jakieś sensowne akcje z waszych stron bo sam z moja ekipa nic nie zdziałam...jest naprawde dużo na Morganie którzy są wrogami Oath. Patrząc troche bajecznie Sibuna + Kopengi ze sneak atakami, zebrana ekipa liczyło by okolo 50osób z dużym +++...ludzie poprostu sie boją.

Pozdrawiam wolnomyślicieli. elo
stary 06-12-2007, 01:30   #11
Noname18
Użytkownik Forum

Noname18's Avatar

Data dołączenia: 25 09 2006

Gildia: Roxando Crew
Domyślny

chyba nie macie za duzych szans
stary 06-12-2007, 14:17   #12
Gomoore
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Noname18 Pokaż post
chyba nie macie za duzych szans

Hehe, kazdy tak mówi. Jakos mało mnie to inter ;] wole pasc walczać niz expiac kiedy sa off jak szczur sie chować. ;]
stary 06-12-2007, 23:43   #13
Victeron
Zbanowany

Data dołączenia: 26 03 2007

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Victeron
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 201
Poziom mag.: 81
Domyślny

1 . Nadzieja zawsze wygasa ostatnia.
2. Co do rzedzenia serverem: Nie mam zamiaru ani ochoty rzadzic servem....
Victeron jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-12-2007, 23:55   #14
Macjei
Użytkownik Forum

Macjei's Avatar

Data dołączenia: 13 05 2007
Lokacja: Częstochowa

Imię: Kuvok
Domyślny

I tu sie myslisz! Ja to wiem ty to wiesz i all polaczki ktore teraz sraja po gaciach to wiedza, że jezeli byscie ruszyli dupami bo z glowami ciezko to byscie sobie ustawili ten server a nie zbierali gowno z pod nog jakis smisznych grajkow ktorzy wami manipuluja i robia all zeby was upokorzyc i okazac swoja wyzszosc. Jest was łohohohoho a moze i wiecej, to nie lepiej wylizac dupe hiszpana i przyjebac jeszcze 10 lvli i byc proooooooo zabijajac 20 lvl ze sqlem i miec szacun u 40 lvl z pod dp carlin. Powiedz po co Ci to nie lepiej bys kims kogo bedzie za jakis czas szanowal ten co Cie w dupe kopal? Jakbys mial jaja bys zebral ludzi ktorzy chca tej cholernej wojny i pokazal ze potrafisz cos wiecej niz tylko na*******ac te zalosne wrl za 4000 expa. Super! Wezcie sie ludzie zastanowcie poki nie tracicie w oczach polakow ktorzy chetnie wam pomoga ! Tak na marginesie dla mnie na tym servie na szacunek zasluguje nie jakis Nizahe Oferma czy Russel(n/c) i inne pg pro mastery tylko wysmiewany przez was Tenshinkhan ten chlop ma jaja i sra na to co mowia inny. Znam tu troche ludzi i wiem na kogo mozna liczyc oni tez to wiedza i szacun chlopaki robcie tak dalej!

Sry za błędy ort. i gramatyczne pisałem to pod wpływem emocji xD

Żeby Polska Była Polska!
I o Taka Polske Walczyli ( Minusia :*)

Ostatnio edytowany przez Macjei - 07-12-2007 o 00:00.
Macjei jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-12-2007, 17:06   #15
Gomoore
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Macjei Pokaż post
I tu sie myslisz! Ja to wiem ty to wiesz i all polaczki ktore teraz sraja po gaciach to wiedza, że jezeli byscie ruszyli dupami bo z glowami ciezko to byscie sobie ustawili ten server a nie zbierali gowno z pod nog jakis smisznych grajkow ktorzy wami manipuluja i robia all zeby was upokorzyc i okazac swoja wyzszosc. Jest was łohohohoho a moze i wiecej, to nie lepiej wylizac dupe hiszpana i przyjebac jeszcze 10 lvli i byc proooooooo zabijajac 20 lvl ze sqlem i miec szacun u 40 lvl z pod dp carlin. Powiedz po co Ci to nie lepiej bys kims kogo bedzie za jakis czas szanowal ten co Cie w dupe kopal? Jakbys mial jaja bys zebral ludzi ktorzy chca tej cholernej wojny i pokazal ze potrafisz cos wiecej niz tylko na*******ac te zalosne wrl za 4000 expa. Super! Wezcie sie ludzie zastanowcie poki nie tracicie w oczach polakow ktorzy chetnie wam pomoga ! Tak na marginesie dla mnie na tym servie na szacunek zasluguje nie jakis Nizahe Oferma czy Russel(n/c) i inne pg pro mastery tylko wysmiewany przez was Tenshinkhan ten chlop ma jaja i sra na to co mowia inny. Znam tu troche ludzi i wiem na kogo mozna liczyc oni tez to wiedza i szacun chlopaki robcie tak dalej!

Sry za błędy ort. i gramatyczne pisałem to pod wpływem emocji xD

Żeby Polska Była Polska!
I o Taka Polske Walczyli ( Minusia :*)

Widze, że nie tylko ja myśle podobnie... pozdrawiam wolnomyślicieli !! ave Free Morganian Peoples.

Mówisz, ze jakbym miał jaja to bym zebral ludzi którzy chcą walczyć próbowalem.... i uwierz mi
Ci Polacy u których sie nie spodziewalem - ODMÓWILI !! Co zrobie, jeżeli server mówi ze boi sie wojny bo zaraz znow beda paymenty ?? Mowisz, tez ze Tensh ma jaja no moze ma, ale widze ze po payment ma dosc bo jak sie wycofuja ludzie i niema nikogo kto by walczył. Zrobimy offense gildie ok 25 osob i zeby sie zgrać nikogo nie bedzie. bede mowic "nie ma sensu" "przegramy" jakbym z takimi ludzmi mial isc na wojne wolal bym sobie sam fielda pod nogi rzucic i sie zabic niz oddac fraga.

Ostatnio edytowany przez Gomoore - 07-12-2007 o 17:12. Powód: Chce cos dodac
stary 07-12-2007, 17:29   #16
Macjei
Użytkownik Forum

Macjei's Avatar

Domyślny

Ten moj post byl bardziej do Victerona ktory sie wypiera wlasnych marzen, ale co do twojego posta nie jestes sam ktory probowal cos zrobic nie ma sie co oszukwiac na tym servie poloczki nigdy nic nie zrobia z takim podejsciem. Ostatnia war "Royal Navy"(nie zaslugiwali na taka nazwe gildii) jak udalo nam sie zebrac 3-4 max razy to i tak gowno robilismy, ale to juz inna bajka kazdy wie o co kaman pozdro dla kumatych
Poprostu nie ma sie co oszukiwac pizdeczki i tyle ktore wola karac monsterki niz ludzi

Gomoore lepiej tez zacznij expic bo przygotowania do war sa bez sensowne;p nie ten serv stary xDDD
stary 07-12-2007, 17:34   #17
Gomoore
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Ten moj post byl bardziej do Victerona ktory sie wypiera wlasnych marzen, ale co do twojego posta nie jestes sam ktory probowal cos zrobic nie ma sie co oszukwiac na tym servie poloczki nigdy nic nie zrobia z takim podejsciem. Ostatnia war "Royal Navy"(nie zaslugiwali na taka nazwe gildii) jak udalo nam sie zebrac 3-4 max razy to i tak gowno robilismy, ale to juz inna bajka kazdy wie o co kaman pozdro dla kumatych
Poprostu nie ma sie co oszukiwac pizdeczki i tyle ktore wola karac monsterki niz ludzi

Gomoore lepiej tez zacznij expic bo przygotowania do war sa bez sensowne;p nie ten serv stary xDDD

http://pl.youtube.com/watch?v=kppXmhbgpB8

Oni przynajmniej coś robili pzdr Hurri
stary 07-12-2007, 18:26   #18
Macjei
Użytkownik Forum

Macjei's Avatar

Domyślny

Super war wtedy byla piec fragow na krzyz paymenty po 2tyg. i zbiorki 2x w tygodniu. Jak to jest war to ja na*******am na rekordy w tony hawka... 4 sneaki \o/ jupiiii -2kk paymentow kalkulacjaaaa jak malo ktora
stary 07-12-2007, 20:47   #19
Gomoore
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Super war wtedy byla piec fragow na krzyz paymenty po 2tyg. i zbiorki 2x w tygodniu. Jak to jest war to ja na*******am na rekordy w tony hawka... 4 sneaki \o/ jupiiii -2kk paymentow kalkulacjaaaa jak malo ktora

Zamknij jape panie raper. Stan i cos zrób a nie P*****SZ jak dewodka.
stary 08-12-2007, 00:52   #20
MatiStw
Zbanowany

Data dołączenia: 06 05 2007
Lokacja: Stalówka

Stan: Zbanowany
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: K@r@
Domyślny

J@P@ xDDDD
Kurwa nie moge normlanie patrzec na to
Te Gomore zbierz te 20 ludzia 100+ to ci pomozemy
I nie spinaj sie tak to tylko taka gra.

Ty Victeron zmien sobie opis na tibia.com ^^
"Jedno Serce, jedno bicie, KARA ponad życie"

In Memory of Fredi Duron, Shadow Anaconda, Natiol and KARA...

Ostatnio edytowany przez MatiStw - 08-12-2007 o 00:55.
MatiStw jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Opcje tematu

Zasady postowania