|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Mam kilka pytan co do mojego knighta:
1.Gdzie expic mojm knajtem ? mam skille 58/58 4mlvl + 2 bp Uhs 2.Czy jest podziemne przejscie na Dark Katedre Omijajac GS'a 3.Czy Oplaca Mi sie chodzic na Elf Fortes z mojm Levelem? 4.Czy oplaca mi sie kupic pacca na tym lvl'u? EQ Crusader Helmet Knight Armor Knight Legs Fur Boots Dragon Shield Knight Axe 18k |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Kielek Master
Profesja: Elite Knight
Świat: Iridia
Poziom: 115
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=1807 - zapraszam tutaj
![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
Lokacja: --OSTR--
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ro'lax
Gildia: Crank Hunters
Świat: CeLeStA
Poziom: 96+
Skille: low
|
![]() Pacca się opłaca zawsze kupić, niezaleznie od lvla i profesji. A co to twoich skilli, to są nienajgorsze. Myśle, że na Efie mógłbyś expić w pobliżu bramy, czyli na powierzchni i w podziemiach na zwykłych Elfach. Na poziomie +1 lepiej nie latać, bo nieraz po kilka Scoutów wylatuje, co wiąże się z dużo stratą hp. Dobrym rozwiązaniem dla Ciebie było by expienie na Dwarfach Soliderach, na facc tomb pod mount sterum oraz w Outlaw Camp (omijając minotaury i huntery).
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mhmmm..na takich skillach z takim eq to polecam dwarfy.Soldiery spokojnie pojedziesz...no i z 1 Guardem + ewentualnie soldier jakoś też powinieneś dać sobię rade
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 04 2007
Lokacja: Sosnowiec
Imię: Vile Mage
Profesja: Elder Druid
Świat: Celesta
Poziom: 60+
|
![]() 1.Expić możesz w kopalniach dwarfy i soldki ,pojedyńcze guardy?/uhy ci się nie przydadzą (chyba ze masz juz 24 lvl)
2.Gdzieś był poradnik z drogą przez OC 3.Nie bardzo 4.Zrób troche lepsze skile, z 30 lvl i można kupić |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2007
Lokacja: Polska
Imię: Khorinisanczyk
Profesja: Knight
Gildia: Winter Warriors
Świat: Menera
Poziom: 62
![]() |
![]() Polecam podziemia Mount Sternum. Sam mam 22lvl i skille 58/58 i spokojnie ubijam cyclopsy i cyclops drone. Czasem idę na Cyclops Smitha, ale trzeba być uważnym... Dużo expa jest i dobry loot np. halberd, który można selllnac u NPC health potiony i do sprzedania jeszcze Cyclops Trophy
![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2008
Lokacja: Andrychow
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Red Monkey
Świat: Valoria
Poziom: 71
|
![]() Na takim lvlu to nie ma na faccu zabradzo gdzie expic najlepiej jest wbic 30 lvl na rotach ( wiem ze idzie ciezko ) ale mysle ze kasy duzo z nich nazbierasz a pozniej na 30 lvl swietny exp jest na DC ( jak dojsc? bylo wiele poradnikow na ten temat , chcociaz widzialem taki ze pisalo zeby sie rzeki trzymac a moim zdaniem to jest bledna mysl najlepiej jest dosjc przez poh )
![]()
SLU Dla Nas Trzy Litery Swiete... Ostatnio edytowany przez L.Sniper - 18-01-2008 o 12:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2008
Lokacja: -
Imię: Hunter Draco
Gildia: Super Kaktussy
Świat: Askara
Poziom: 89~
Skille: 80/77
![]() |
![]() Nabij Ten 25-30lvl.
Wez 2 bp Health Potion (jesli chcesz solowac : [MONSTER]http://tibia.pl/monster/Dragon[/MONSTER] i [MONSTER]http://tibia.pl/monster/Elf_Arcanist[/MONSTER]) Skile Są ok ... ale nabij większe ... (mniejsze waste) Zbieraj Bowy <2,6k/bp> Kase , Heaven Blosslomsy, Elven Ammy , wszystko z draga (oprocz shitow typu mace,longsword,short sword) Niewchodz do Komnaty questowej <time ring>... bo padniesz ![]() Wszystko Sie Zwroci w mig ![]() Exp Z rana marzenie ... ![]() ![]() ![]() gorzej wieczorem...
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 01 2008
Lokacja: Jersey
Imię: mixel'pixel
Profesja: Knight
Świat: Askara
|
![]() ja na tym lvlu knightem expilem na soldach i pojedynczych guardach bez zadnych uh tylko manas czasami mi zszedl wiedz spokojn ie dasz sobie rade
![]() |
![]() |
![]() |