|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
|
![]() witam .
chcialem sie spytac o [MONSTER]Crystal Spider[/MONSTER] amianowicie chodzi o ich atak zachowanie itp . Czy sa podobne do GS ? Bardzo szybkie i mocne hity leca ? Bo mam dylemat czy oplaca sie je latac..... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Lokacja: gdansk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Isaorden
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dancing Shadows
Świat: Guardia
Poziom: 132
Skille: 102
Poziom mag.: 21
![]() |
![]() ja spokojnie na nich expie na 57lvlu MSem
taktyka podobna jak u GSow uciekasz i nawalasz z woce+visa [moj kumpel nawala z sd i mowi ze sie zwraca ale nie wiem nie probowalem zal mi kasy ;p] na wszelki wypadek zaloz energy ringa bo hity potrafi wlozyc za 200+ aha i czasami paralizuje ale szybka exurka i po sprawie |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: boterlandia
Poziom: 100
Skille: 84
Poziom mag.: 7
|
![]() OMG z SD KOLES RZADZISZ!!!!1111111
ja tam daje rade 58 msem z exori vis... 70k/h ![]() ladnie lvl czasami mozna wyjsc na waste ale latwo lotnac k seta od 55 lvl mozna expic, uwazaj tam na 2 wyverny + cs bedzie trudno gdzie uciekac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: boterlandia
Poziom: 100
Skille: 84
Poziom mag.: 7
|
![]() nie wiem dokladnie o co ci chodzi ale ja znam respawn ich na lewo od svargrond, trzeba uzyc levitki/parceli ;]
edit:w tamtym miejscu niestety na tibian eath nie ma ich zaznaczonych... mapka: tu uzywasz levitki w góre http://tibia.pl/earth.php?x=32091&y=31137&z=1&q=108.96 Ostatnio edytowany przez Lord Evad - 16-01-2008 o 21:45. |
![]() |
![]() |