|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2007
Stan: Usunięty
|
![]() Jest temat dotyczacy knighta, wiec pytam czy mozna grac palkiem bez skilowania?
Osobiscie mam paladyna 42 lvl 70/50, i mam pytanie jakie skile bym mial(caly czas expiac) na 50 i 60lvl? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2008
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Oczywiście że można grać bezskillowania ale wtedy mniej efektywnie się zabija potworki
![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rafigus
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: 150
Skille: 90/85
Poziom mag.: 8
|
![]() widze, ze gran se servie no-pvp, wiec skilowanie palem nie jest latwe i zajmuje sporo czasu. mysle, ze nie oplaca ci sie skilowac (chyba ze puscisz bota na noc), lepiej expic. ja na no pvp skilowalem do 45...;p na 8 lvl, a na 32 mielm 65. mysle na na servie pvp oplaca sie skilowac na monku, albo na kokedze (bot na noc i jedziesz) ale na no pvp to waste czasu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 262
Poziom mag.: 28
|
![]() Na 50 lvlu 75 dist nawet na 60 - 80 dist . Sam nie skillowałem i nie żałuję.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
|
![]() ja na 30 lvlu mialem 70 dista, a na 43 mam 74. policz sobie ile to expa i zobacz jaki skill Ci wyjdzie ^^
![]() |