|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Mam takie pytanko odnoście "Black List".
Po 1: wiem, żę taki temat był, ale to było bardzo dawno temu i nic z tego nie wynikało. ![]() Po 2: Nie piszcie, że coś takiego nieistnieje ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2004
Lokacja: Edron
|
![]() Cytuj:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=6981 - i wszystko jasne...
- Server: Valoria, - Elite Knight, Miasto: Edron, Level: 46 - skills - 77/75 - EQ: crown armor, crown legs, royal helmet, vampire shield, bright sword, boh, platinium amulet Orc Fortress Quest - screnny.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 11 2004
|
![]() Na innych światach są takie nieoficjalne Black Listy. Ja znam strone do jednej Black Listy z Harmonii, taka mała Blask Lista (nie na forum tibia.com, to jest strona z Black Listą)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() DZieki za wszystko. Faktycznie nie gram na Securze. Ale czy mógłby ktoś podać adresy, czy coś takiego do tych nieoficjalnych black list np. Antica??
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nieobecny.
|
![]() Takie Blacklisty występują prawie wyłącznie na światach non-pvp, z tego względu, że na wszystkich innych można komuś spokojnie nakopać za lurowanie/kradziez.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Oki, dzięki. Masm jeszcze 1 pytanko. Moja koleżanka zbijała z napoxtera(antica, elite knight) no i on ją na blackliste zapisał. Po co??
Po odpowiedzi na to pytanie temat do zamknięcia. Dziękuję... ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 07 2006
|
![]() pewnie z tego goscia jakis debil i tyle
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
![]() |
![]() @UP: Nie, z Ciebie debil jakich mało. Zobacz na datę napisania pierwszego posta...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Przechlewo
Stan: Niegrający
|
![]() @2up warna ci sie dostanie
@up a zobacz na jego date rejstracji................. wszystko jasne |