|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 11 2003
|
![]() Mam problem tego typu... a wlasciwie moj kolega.Ma on lacze telefoniczne i nie moze wejsc do tibi.(jak trwa ladowanie swiata to komp mu sie totalnie zawiesza)Co zrobic z tym problemem jak wogole mozna??plz.fast odp. 8)
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() domyslam sie ze lacze telefoniczne to u niego modem
teoretycznie granie przez modem jest mozliwe tyle ze: - lagi lagi lagi - czasami trudnosci z wejsciem do gry Gdybys mogl podac dokladniejsza konfiguracje jego kompa... (jak probuje np. grac na 486 8 mb ram to sie nie dziwie ![]() P.s Granie przez modem jest tylko dla cierpliwych, ja nie wytrzymalbym nerwowo ginac co chwile przez laga |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 09 2003
|
![]() hmmm, u mnie modem jest jako wyjscie awaryjne, kiedy mam powazny problem z siecia, nie moge sie polaczyc z Tibia normalnie albo dostalem kicka z powodu rekonfiguracji sieci, wiec czasem gram na modemie (zwykle odstawiam postac w bezpieczne miejsce)
wnioski 1. nie mam lagow na modemie 2. da sie grac bez problemu w Tibie 3. jesli komp mu sie zawiesza w momencie, kiedy zaczyna sie laczyc z Tibia, moze to wskazywac na jakies problemy z konfiguracja kompa. pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przydałaby się jeszcze szybkość tego modemu. Wtedy diagnoza mogłaby być dokłądniejsza, ale z tą konfiguracją to możliwe( chociaż kazaa, winamp i GG z tibią na raz na modemie to zabójstwo)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 11 2003
![]() |
![]() heh ja narazie mam modem 56k i na nim lagów wogóle nie mam z tibią sie łączę szybko, ale telekomuna jest droga więc żadko gram, naszczęście niedługo mi będą stałe łącze robić to wtedy cały dzień chyba bede grał
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 10 2003
![]() |
![]() Hejka!
Ja mam stałe łącze przez modem MOTOROLLĘ i jestem bardzo zadowolona. Nie mam lagów, no chyba, że w weekendy lub w innych takich wypadkach, ale to czasami.W tibię gra mi się świetnie i nie mam problemów. Więc tako modemie nie piszcie, bo to zależy od firmy i łącza. A jeśli chodzi o łącze telefoniczne to jest ono bardzo drogie i nigdy bym sie na nie nie zdecydowala. Za każdą minutę iles tam kasy i jeszcze łącze w telefonie zajęte i nikt si,e nie może dodzwonić. Strata kasy i tyle. I jeszcze sobie nakladac limit na siedzenie w necie. Brrr ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2003
|
![]() moim zdaniem problem lezy w tym, ze nie wchodzą mu postacie z amerykanskich serwerów tak jak i mi. Niech zrobi postać na niemieckim serwie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2003
![]() |
![]() Ale jeżeli chodzi o postacie na serverach to liczy się w tedy szybkość netu. Ale to dziwne że jak się oguje to mu się wiesza myślę że to nie prze modem tylko przez komputer ja proponuje uniwersalną metode format !!
|
![]() |
![]() |