![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2004
Lokacja: Steel Home
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ezekiel Armanio
Profesja: Knight
Gildia: Doom Brigade
Świat: Iridia
Poziom: 58
Skille: 82/80
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() <Opancerzony szczelnie w lśniacą srebrem krasnoludów pełną zbroję płytową z złotym znakiem wagi trzymanej w trupiej ręce młodzian poproszony rozpoczał swoją hitstorię>
Na przestrzeni lat mego życia lubowałem się w rzadkich i niezwykłych przedmiotach magicznych, Laski magii zarówno te strzeżone w najgłębszych odchłaniach przez ogniste diaboły jak i te praktycznie na powierzchnie strzezone przez przepoteznych czarowników w ich krainie nei są dla mnie sekretem. Jedna, tylko jedna rzecz jest tym czego pragnę ponad wartość mego życia.... Widziałem takie 2 , gdy chciałem się dowiedzieć jak wpadly w ręce tych którzy je posiadali dostałem odpowiedż grzeczną aż odmowną... Teraz mam tylko dwa cele zdobyć Wielką Amofrę lub urosnąć w potęgę tak by ją im odebrać.... Jeśli ktokolwiek z was tutaj ma o niej jakieś informacje i zeche się nimi podzielić, czekam. <Opiera się o ścianę, delikatnie otulając się w tamtejszym półmroku, wszyscy milcząc patrzą na niego chwilkę po czym wracają do wesołego picia>
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
Lokacja: Wrocław
Imię: Tizon Jeon
Profesja: Paladin
Poziom: 44
Poziom mag.: 15
|
![]() Ale o co chodzi?
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2004
Lokacja: Steel Home
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ezekiel Armanio
Profesja: Knight
Gildia: Doom Brigade
Poziom: 58
Skille: 82/80
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() <omfg> tak chodzi o amforę... i spróbuj tu nadać temu forum jakiś klimat....