| 
 | |||||||
| Notki | 
| O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  18-03-2008, 20:54 | #1 | ||
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 26 10 2006 Lokacja: w domu Posty: 115 Stan: Aktywny Gracz Gildia: zajebista Świat: dobry jest Skille: duże |  Pytanie odnoścnie podpisu iksde Głupie pytanie, wiem....... Ale jak zrobić żeby w moim podpisie był mój Dinomon, wiecie takie coś jak niektórzy mają w podpisie pokemona żeby go nakarmić to ja chce mieć Dinomona tylo żę BBcode generowany na stronie nie działa należycie tutaj na forum ;/. Proszę o pomoc. Wrazie czego to BB~: Cytuj: 
 Oraz kod HTML także generowany przez stronę: Cytuj: 
 Wrazie czego adres strony: www.pokeplushies.com Ta strona to o Pokemon a jeżeli chcemy Dinomo to mamy w menu na górze, trzecie. 
				__________________ Zarabiaj 10-20 dolarów na godzinę wypełniając ankiety, warte są one od 15 centów do 2 dolarów, bez referralów , przez internet! To nie kolejne oszustwo gdzie płacą Ci 0.01 za emaila, tu zarabiasz prawdziwe pieniądze! | ||
|   |   | 
|  | 
|  18-03-2008, 20:58 | #2 | 
| Użytkownik Forum |   Najłatwiej zrobić nowy obrazek, ponieważ ten jest blokowany ze względu na adres. Nowy obrazek Hostujesz na imageshack.us i masz to co ja mam w podpisie... Bardziej wytrwałym polecam kopiowanie tamtego obrazka, co dla mnie nie ma sensu (ciągle trzeba zmieniać), dlatego ja zrobiłem tak jak mam tutaj...o tu, pod tą kreską \/ \/Tak btw to klikłem Cię ;d \/Wiesz, że 90% nienormalnych ludzi czyta posty z zaznaczaniem? o.0 
				__________________ ◕ ‿‿ ◕ Ostatnio edytowany przez X-Zero - 18-03-2008 o 21:01. | 
|   |   | 
|  18-03-2008, 21:01 | #3 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 26 10 2006 Lokacja: w domu Posty: 115 Stan: Aktywny Gracz Gildia: zajebista Świat: dobry jest Skille: duże |   Dzięki już zabieram się do roboty   
				__________________ Zarabiaj 10-20 dolarów na godzinę wypełniając ankiety, warte są one od 15 centów do 2 dolarów, bez referralów , przez internet! To nie kolejne oszustwo gdzie płacą Ci 0.01 za emaila, tu zarabiasz prawdziwe pieniądze! | 
|   |   | 
|  18-03-2008, 21:02 | #5 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 26 10 2006 Lokacja: w domu Posty: 115 Stan: Aktywny Gracz Gildia: zajebista Świat: dobry jest Skille: duże |   Aha i jak zrobić żeby był przezroczysty w podpisie? 
				__________________ Zarabiaj 10-20 dolarów na godzinę wypełniając ankiety, warte są one od 15 centów do 2 dolarów, bez referralów , przez internet! To nie kolejne oszustwo gdzie płacą Ci 0.01 za emaila, tu zarabiasz prawdziwe pieniądze! | 
|   |   | 
|  18-03-2008, 21:20 | #6 | 
| Użytkownik Forum |   Format .png, ale biały raczej jest nie widoczny na tym forum. @em i choss: Ja też =P @edit: A nie sorry, zostaw biały xd @edit2: Omg, znaczy zrób screen i pobierz kolor tła z forum i zamaluj tło xd @edit3: Czyli tak jak teraz mam =) 
				__________________ ◕ ‿‿ ◕ Ostatnio edytowany przez X-Zero - 18-03-2008 o 21:24. | 
|   |   | 
|  18-03-2008, 21:32 | #7 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 16 10 2006 Wiek: 33 Posty: 3,057 |   Dit..PoKeMoNy rulez! 
				__________________ Zapraszam na mego bloga naukowo-wszystkowego.  (Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. | 
|   |   | 
|  18-03-2008, 21:33 | #8 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 26 10 2006 Lokacja: w domu Posty: 115 Stan: Aktywny Gracz Gildia: zajebista Świat: dobry jest Skille: duże |   no mam prawie jak ty X~   dzięki 
|   |   | 
|  19-03-2008, 21:39 | #10 | 
| Użytkownik Forum |   Wtedy były jaja   
				__________________ | 
|   |   |