|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 12 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Yokomo
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 44
Poziom mag.: 6
|
![]() Witam, wiem że to może głupi temat, ale zauważyłem iż nie ma w ogóle żadnych tematów o Celeście, więc postanowiłem taki założyć...
![]() Głównie chodzi o to, by Napisać tu o jakichś wydarzeniach, albo szybkich newsach. ![]() np. dziś o 14:35 był na Wyspie Rookgaard Apprentice Sheng lub Munster ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2007
Lokacja: Zielona Góra
Profesja: Paladin
Gildia: Sin
Świat: Selena
Poziom: 43
Skille: 71/50
Poziom mag.: 11
|
![]() prawda jest taka, że nic ciekawego sie tutaj nie dzieje... nie dość ,że no-pvp, to jeszcze nie ma "najlepszej gildi" (czyt. największe lvl) więc nie ma o czym dyskutować
09:38 Ciekiera [20]: chcesz miec dobre itemki na Selenie?? jak tak to napisz do gm na gg 1148937 15:49 Elite Bloodseeker [8]: Sprzedam zestaw mlodego lucznika lók+ 100 arrows~~~~~ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
A Meggido?
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 04 2008
Lokacja: Czerwonak
Profesja: Knight
Świat: Hiberna
![]() |
![]() Grałem kiedyś na Celescie. Nic specjalnego i nudy. Niby stary serw ale nie ma co robić.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 04 2008
Lokacja: Celesta
Imię: Leira Lavenson
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Crank Hunters
Świat: Celesta
Poziom: 100
Skille: 92+/76+
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() celesta jest spoko, megiddo jest fajne, recon nie (moj qmpel ma trapa u nich) co tam jeszcze no megiddo z reconem sie zwineli na feru (dawno) jest duzo takich mowiacych jak mam w podpisie (hyba cie buk opuscil) oraz takich (plix fri itan) ale kolejek nie ma!! ostatnio najdluzsza kolejka bylo 16osob (wczoraj) ogolnie fajnie
![]() uff ale sie rozpisalem |
![]() |
![]() |