|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2007
|
![]() Witam!!!
Knight jest profesją niby mało magiczną lecz jak widze na forum wiele zdjęć filmów knight głownie wlai z Exori i Exori Gran a a miecza mało Dlaczego przecież knight powinien mieć duże hity a miecza a nie czaó Jakie hity knight ma na 100lvl z Exori Gran i Exori oraz z SOV/Avanger na 100skill |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Łowicz.
Wpisy bloga: 6
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Taifun Palladyn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nova
Poziom: 114
Skille: 101/84
Poziom mag.: 24
|
![]() o co ci chodzi ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Avenger - 412
SoV - 395 Exori Gran - Na 100lvl ze skillem dowolnej broni 50 atak maksymalny wynosi ok. 480 Exori - Na 100lvl ze skillem dowolnej broni 50 atak maksymalny wynosi ok. 240 Ale o co Ci właściwie chodzi.?
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2008
Lokacja: Suwałki
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Antica Master
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Mercenarys
Świat: Antica
Poziom: 91
Skille: 16/25
Poziom mag.: 69
|
![]() Każdy może się pomylić... Więc myślę, że masz trochę racji... Już wiele Knightow posiada 10mlvl więc niedługo... ;p
Poza tym słyszałem, że dzisiejszy Up ma w ogóle zabrać Knightom manasy, ale to tylko plotki, więc proszę sie nie bulwersować ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2007
|
![]() Cytuj:
I oto mnie właśnie chodziło hity z avangera itd dziękuje Ostatnio edytowany przez ...Kikeli... - 08-04-2008 o 17:07. |
|
![]() |
![]() |