|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Mimo, że Tibia to darmowy MMORPG, możesz zwiększyć możliwości swojego konta wykupując czas premium. Przez ostatnie 5 tygodni, gracze ze Szwecji, Niemiec i Francji mieli już możliwość korzystania z nowego systemu płatności i zakupić premium, ciesząc się dodatkowymi możliwościami jakie za sobą niesie. Jako, że nowy system sprawia się wyśmienicie, CipSoft zdecydował udostępnić go dla większej ilość krajów. Od jutra cieszyć się będą nim mogli również gracze z: Wielkiej Brytanii, Holandii, Finlandii, Norwegii, Belgii, Austrii, Dani i Szwajcarii.
Oczywiście to dopiero początki. W przyszłości, a dokładniej w następnym miesiącu, CipSoft planuje udostępnić nowy system również innym krajom, aby większa ilość graczy mogła cieszyć się z możliwości zakupu premium time poprzez abonament. Jakie to będą kraje? Tego nie wiemy. A ja od siebie pragnę zapowiedzieć kolejną porcję awansów, już w ten weekend... Ostatnio edytowany przez Rybzor - 14-04-2008 o 21:23. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 10 2007
Lokacja: Częstochowa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mateusz Dragon Wielki
Profesja: Elder Druid
Gildia: Ruthless
Świat: Harmonia
Poziom: 346
Poziom mag.: 86
|
![]() Oczywiście dla polaczków nic.
|
![]() |
![]() |
#3 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 01 08 2007
![]() ![]() |
![]() Miejmy nadzieję że niedługo i Polska dołączy do tych państw.
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2007
Lokacja: Londyn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Titania
Poziom: 72
![]() |
![]() Cytuj:
A ja już mogę xD!
![]() |
![]() |
#5 |
CS Tibia.pl Team
![]() ![]() |
![]() To mamy użytkownika z Wielkiej Brytanii
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Myślenice
Imię: Don Crown
Profesja: Elite Knight
Gildia: Shades of Shadows
Świat: Refugia
Poziom: 153
Skille: 94/91
Poziom mag.: 8
|
![]() Znacie jakiegoś Duńczyka? Albo Francuza? Po cholerę im ten system płatności, jeżeli z ich krajów gra garstka osób?
12:19 You see Don of Crown (Level 25). He is an elite knight. 12:19 Kajaza [86]: ftw? 12:19 Kajaza [86]: 120+ levela nie miales? 12:19 Kajaza [86]: X_x |
![]() |
![]() |
#7 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
Logiczne myślenie się kłania |
|
![]() |
![]() |
#8 |
CS Tibia.pl Team
![]() ![]() |
![]() Oni wiedzą co robią, jak będzie błąd to nie stracą tak dużo.
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Imię: Royal Michael
Profesja: Paladin
Świat: Silvera
Poziom: 66
Skille: 92/66
Poziom mag.: 17
|
![]() Cytuj:
Holandia - 0 Finlandia - 0 Norwegia - 1 i jest to polak ktory sie tam przeprowadzil xD Belgia - 1 Austria -0 Dania - 0 Szwajcaria - 0 :O Jak sie sprawdzi to szybko dodadza Polske bo tu bedzie najwiekszy zysk ;] dobrze ze euro tanieje to pacc bedzie jeszcze tanszy ;o
"Gdy walczymy, możemy przegrać. Gdy nie walczymy, jesteśmy przegrani." Silvera WAR part #1 http://www.youtube.com/watch?v=QNDh0m7n9f0 Silvera WAR part #2 http://www.youtube.com/watch?v=-hJvilsCxKM |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bartholdi
Profesja: Elder Druid
Gildia: Fatal Ilusion
Świat: Astera
Poziom: 95
Skille: --/26
Poziom mag.: 64
|
![]() bo póki co na tym, ze euro tanieje zarabiają pośrednicy w sprzedaży, np. tibia.pl czy handlarze na allegro
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
|
![]() A ja mam pytanie takie:
Ile to kosztuje, na ile czasu i jak się dokupuje? Jeśli wychodzi drożej jak 90gr za dzień to ja wole klasyczne metody. Jeszcze 30zł i mam pacc ;] Tylko skille do 80 wbije i poczekam do polowy sierpnia, żeby wakacji nie marnować ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2005
|
![]() nie rozumiem dzialania cipsoftu, dwóm najliczniejszym grupom w tibii nie udostepnili tych platnosci. nam i brazylijczykom powiini udostepnic na poczatku zeby kasy wiecej natrzepac
|
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2007
|
![]() Cytuj:
To jest jeszcze niedopracowane, więc większa szansa na błąd jest, niż na skuteczność. I dlatego będzie mniejsze odszkodowanie, kiedy mniej ludzi z tego skorzysta i jednocześnie mniej ludzi będzie mieć ten Błąd |
|
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 01 2008
Lokacja: Dzialoszyn
Imię: Qrier The Mastah
Profesja: Knight
Świat: Pacera
Poziom: 39
Skille: 70/69
Poziom mag.: 4
|
![]() Gdyby tylko udostępnili to w Polsce, już dawno biegał bym z paccem. Wg. mnie to niesprawiedliwe, że inne kraje mogą takie coś wykupić a my nie.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
|
![]() A ja tu w sprawie awansów
![]() Coś wspominałeś, że mógłbyś zrobic temat na przyszły tydzień. Chciałem spytac, skąd pobierasz ScreenShoty? Czyżby z tematu "Zdjęcia z awansów, (...)" w dziale "Zdjęcia" Jeśli tak to super, może się załapię ![]() Mam tam już kilka zdjęc (64s.) Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2005
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Na chuj mi ? xD
Świat: Harmonia
Poziom: ^.^
![]() |
![]() Niech dadzą Polskę do krajów , które mogą korzystać z tej nowej metody ;/ powiedzmy sobie szczerze w Tibii najwięcej jest polaków więc powinniśmy dostać tą możliwość jako jedni z pierwszych :/ tak samo jest w rl włażą nasi politycy Stanom Zjednoczonym w dupę ( Polacy w Iraku i Afganistanie ) a USA dalej odmawia anulowania wiz _/
Best solo: Demon Best team: behemoth życie jest jakie jest i trzeba sobie radzić ![]() Ostatnio edytowany przez Wielki Mancyz - 15-04-2008 o 09:08. |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2007
Imię: Lupa'Aziro
Świat: Lucera
Poziom: 99+
Skille: 97+/79+
|
![]() No i wielki GRZZ!!! dla CIPSoft Team !!
W końcu skończy się trzepanie kasy na polskich graczach!! a teraz proste przeliczenie: 90 Days Premium Time: element 5 - 72,15 zł ( oczywiście ceny się wahają w zależności od kursu euro) Drom - 95 zł ( kurs euro jest nie ważny ) ok. 20 zł na każdym kupującym zarabia Dorm. Lupa
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2007
Wpisy bloga: 4
Imię: Aevolana Zamizuelin
Profesja: Druid
Gildia: --
Świat: Vinera
Poziom: 27
Skille: --/20
Poziom mag.: 24
![]() |
![]() @Lupa'Aziro
95 a nie 90? ;/ ale przeciez z czegos musza utrzymac tibia.pl no nie?
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2005
Lokacja: Frankfurt (Oder)
Wpisy bloga: 4
Imię: Kaito Yamaro of Pacera
Gildia: Order of the Flaming Phoenix
|
![]() Najlepsze jest to, że za jakiś czas wprowadzą konta bankowe w poszczególnych krajach, a wtedy Drom straci biznes...
|
![]() |