|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam b głupie pytanie, jak mozna robic screeny bez potrzeby wklejenia ich do pianta, za kazdym razem
![]()
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2008
Lokacja: Arendal (Norway)
Stan: Zbanowany
Profesja: Royal Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 41+
![]() |
![]() Z tego co pamiętam, to był taki program. UO Screenshot Utility coś tam, poszukaj na necie, napewno będzie
![]()
Makaveli in this... Killuminati, all through your body The blow's like a twelve gauge shotty Uh, feel me! And God said he should send his one begotten son to lead the wild into the ways of the man Follow me; eat my flesh, flesh and my flesh Tupac Amaru Shakur [1971-1996] Rest in Peace! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() Cytuj:
UO Screenshoot Utility to nazwa programu. Klikasz esc, f11 lub f12 i zdjęcie zapisuje sie w jakimś folderze ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ściągnij sobie IrfanView. Jest za darmo i wiele ciekawych funkcji ma, w tym robienie printscreen'ów do wybranego foldera.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2007
Lokacja: PolskaZiemia
Stan: Usunięty
Imię: DriveYouWay
Skille: 11/98
Poziom mag.: 1
|
![]() http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=11566 <poradnik +dwnld
Przedstawiciel koncernu Gazprom opowiedział się w środę przeciwko eksploatacji rosyjskich złóż surowcowych przez zagraniczne firmy. Rosyjskie ministerstwo ds. zasobów naturalnych przygotowuje poprawki do przepisów regulującym eksploatację takich złóż.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() Ja niezakładając nowego tematu napiszę swoje pytanko:
Co zrobić żeby mój internet działał normalnie? Ściągając coś z neta ściąga mi po MAX 5kb/s (kilobajtów). Wcześniej ściągało mi po 50-100 kb/s i było super. Teraz nawet nie moge w nic pograć bo kicki mam (nie w tibii) po 3 sek od wejścia do gry. na www.speedtest.pl wyszło mi że mam Download: 105 kbps a Upload 200 coś kbps w co oczywiście nie wierze. Niewiem czy to coś zmieni ale dam wam fotke mojego używania internetu podczas nie robienia niczego, a ściągania np. odcinka bleacha (który się ściąga omg wolno) Podczas nic nierobienia ![]() Podczas ściągania odcinka Bleacha. ![]() Chciałem jeszcze tylko dodać że google.pl włącza mi sie 5 sekund a tibia.pl 20, wysyłanie posta trwa 15 sekund a logowanie się 10 ;s. Ostatnio edytowany przez Zalgadis - 29-04-2008 o 21:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @Up
Nie wiem co ma to wspolnego z tematem, ale skontaktuj sie ze swoim ISP. |
![]() |