|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Mam pytanko:
Posiadam 25 Palka skile : 68/50... Czy dam rade dragowi?? I co lepiej wziasc uhy czy manaski + e vita ?? I z czego lepiej walic: bolty czy royal spear ?? I jeszcze jedno pytanie: Co to sa te wyverny, jakie hity i na ktorym lvl dalbym rade?? |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2008
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Iridia
Poziom: 47
Skille: 8+/8+
|
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2007
Lokacja: Lublin
Wpisy bloga: 1
Stan: Zbanowany
Imię: Loffam tipje
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Tibia.br.swe.pl
Poziom: -23
Skille: 9/9
![]() |
![]() Walisz RS, leczysz się exurą/e gran a jak jest gorąco to miej pod ręką heath potion i śmiało możesz iść bo masz dobre skile
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Hity wyverny w eq normalnym nie powinny przekroczyć 80, oprócz tego zatruwa całkiem ostro (obrażenia od poisona dochodzą do 20). Co do jej solowania, to na obecnym lvlu dasz sobie rade z palcem w ... pupie.
Jeżeli lubujesz się w klimatach Fantasy, chciałbyś uczestniczyć w sesjach RPG, pragniesz wcielić się w: kochającego przyrodę Elfa, mieszkającego w górach Krasnoluda, lub silnego Człowieka? Nie czekaj dłużej, dołącz do naszej "Tawerny RPG"! Stwórz swoją oryginalną postać i dołącz do świata Fantasy - podróżuj ze swoją drużyną, zabijaj orków, ratuj miasta przed smokami, lub stań po stronie zła...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2008
|
![]() Dasz radę z dragiem ale uważaj żeby nie paść bo potrafi ładnie uderzyć.
Jeżeli to jeden drag możesz wziąć kusze i bolty. Wyvernie również dasz radę. http://tibia.pl/monster/Wyvern |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Uważaj na wyvern ponieważ one upijają wez więc lepiej dwarven ringa
CipSofcie nasz, któryś jest w Niemczech, Święć się Tibia twoja, przyjdź update'y twoje, Bądź wola twoja, jako w Carlin, tako i w Venore. Expa naszego powszedniego daj nam dzisiaj, I odpuść nam nasze fragi Jako i my odpuszczamy naszym PK'erom I nie wódź nas do OTSów Ale nas zbaw od WoWa. Enter. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Richard the Lion-Heart
Profesja: Elite Knight
Gildia: Czarne Kruki
Świat: Menera
Poziom: 84
Skille: 76/72
Poziom mag.: 6
|
![]() Co do draga to uciekaj na ukos by cię z fire wave nie walnął
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
|
![]() draga bij na ukos i ostroznie aa wywerna tak samo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2007
![]() |
![]() Ja biłem z Royalek i manas + exura gran .
Fajnie łatwo i przyjemnie. ![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 07 2007
Imię: Pain ball
Profesja: Druid
Świat: Saphira
Poziom: 27
Skille: 13/20
Poziom mag.: 23
|
![]() RS + exura gran, + mansy, zejdzie ok.4/ draga, wyverny to samo, tylko, że są o wiele słabsze, wychodzi ok. 1 albo 2 mansy na jedną.
i stań w miarę możliwości oczywiście na ukos ![]()
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2007
Stan: Niegrający
|
![]() Najopłacalniejszym zaklęciem leczącym dla pala juz na mlvlu ~8 staje się exura. Kiedy robi się gorąco - exura gran. Wal oczywiście z royal spearów na full ataku i miej na wszelki wypadek dwarven ringa pod reka. Fajna miejscówka do zapoznania się (ale nie dłuższego huncenia!) z wyverną jest ten resp x2: http://tibia.pl/earth.php?x=32808&y=31708&z=7&q=22.64 Dużo miejsca do biegania i bicia.
Ogółem smoki i wyverny na tym levlu nie są opłacalne ani wydajne w ilości expa na godzinę, ale na 40 lvlu polecam zainwestować w klucz na hg (tylko i aż 5k) i bić smoki na draconii. (na pvp praktycznie zawsze wolne, wcale nie taki mały resp, a sama miejscówka jest tak daleko, że osobom które cię huncą nawet się nie chce tam fatygować ![]() Pzdr Zhuk~
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2008
Imię: Sork Of Magic
Profesja: Knight
Gildia: Elects Of Death
Świat: Silvera
Poziom: 40
Skille: 70/70
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() dasz rade. Weź pare hmm i manasów royal spearki i tniesz
![]() PS. ja na ef dałem rade dragowi knightem 25 lvl ze skillami 60/60 to ty czemu miałbyś nie dać
13:10 Sork of magic [40]: yes 13:10 Black Warrior Knight [30]: bo mnie ost. lali 13:10 Black Warrior Knight [30]: -.- 13:10 Black Warrior Knight [30]: na supp 13:10 Black Warrior Knight [30]: bo czytalem poradniki i prawie padlem " Na Imię Było Mu Śmierć, a Za Nim Szło Całe Piekło... " Statistics ![]() Best Hit : 232 with skull staff Best Solo : Giant Spider Best Team : Banshee ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2008
|
![]() z takimi skillami to nawet moj brat 5 letni noob by dal rade ;-) Ja dalem dragowi rade z mniejszym lvl od Ciebie i mniejszymy skillami.
Wal z royal spearow i wez sobie pod reke Energy Ring (zaluz go oczywiscie) i wez z 10 mana potionkow Ostatnio edytowany przez Prawomysl - 18-07-2008 o 22:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 90
|
![]() Po penis ten temat odgrzebaliście? -.-