|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Leviathan Palladyn
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
|
![]() Dziś 10,07,2008 na Candii Pojawiła się The Old Widow w otoczeniu swoich kompanów - mój nieustraszony noob char z 13 levelem udał się na PoH - niestety szybkość 13 levela spowodowała że w momencie gdy był na PoH'u wiadomość o ostatecznym pojawieniu się bossa pojawiła sie na ekranie gry - po dotarciu na miejsce w temple gnił już ded w/w bossa a wszyscy zbierali loot z gs - cała akcja trwała zaledwie 2 minuty - z tego co zdołałem zauważyć przed dedem z ręki 2 GS'ów olda obiło 2 100~ levelowców - mogę się mylić bo napis you are dead zasłonił mi po chwili ekran gry
uczestników wyprawy prosiłbym o dokładniejszy opis Pogromcom Bossa gratuluję w imieniu forum ps. dziękuję za zlurowanie mi 2 gsów - szybciej wróciłem do temple ![]() Ostatnio edytowany przez Sehrman - 10-07-2008 o 13:39. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie - większość artykułu jest dla jaj - to główne przesłanie jest na początku - nalot gsów i to że akcja była szybka i sprawna - reszte może mod wykasowac albo dać mi ostrzeżenie/bana
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 10 2007
Lokacja: Zamosc
Imię: Teder Foresco
Profesja: Elder Druid
Gildia: Nie mam xD
Świat: Trimera
Poziom: 62
Poziom mag.: 52
|
![]() eeeeeeeeeee myslalem ze to najazd gsow na jakies miasto
![]() nie gram w tibie od 2 miechow i sobie pomyslalem ze w tej wersji tibi dodali cos lepszego xp |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() narazie niebyło chyba żadnych nowych najazdów - no stare są częstrze i candia w przeciągu tygodnia została zaatakowana 2 razy już - nielicze ew niezauważonych bossów
|
![]() |
![]() |