|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 07 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Strong Master Sword
Profesja: Knight
Gildia: Legends Death
Świat: Menera
Poziom: 48
Poziom mag.: 5
|
![]() Mam pytanie:
Niewiem w jakim miescie najliepiej se kupić domek? Prosze o uzasadnienie swojej odpowiedzi. Prosze o pomoc ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2008
|
![]() Najlepiej w thais! Tani, kazda pozycja domku jest dobra, i duzo ludzi jest w thais a chodzi o to zeby sie nim pochwalic. Ja mialem juz 6 domkow w thais i zawsze bylem zadowolony.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Ale teraz mam problem bo zostały same małe a niechce małych.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() To może Carlin?
Mało kto tam chce mieć domek a ludu jest pełno
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() Właśnie przejrzałem domki w Carlin i licytowalem ale doszlo do 40k.Co powiedzie na domek w ab??
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Blondynka
|
![]() Zastanów się na początku czy stać Cię na podróże. Jeśli tak to poszukaj jakiegoś dużego domku w spokojnej okolicy (Northport, Senja, Cormaya, Green..., Fibula). Możesz wtedy patrzeć pod względem wielkości, gdyż często w tych miejscach stoją one puste.
Jeśli zaś nie stać Cię na ciągłe podróże to kup domek w miejscu, w którym najczęściej będziesz expił. Zależy wtedy ono od Twojego poziomu. Jeśli jest on taki, jak w profilu to polecam Svargrond, Liberty Bay (w obu miastach są śliczne domki, mieszkałam tu i tu), Kazo, Port Hope, Ankh. Wybierz sobie najlepsze expowisko dla siebie i kup tam domek. Do tej pory mieszkałam na Senji, Cormayi, w Svargrond i w Liberty Bay. Najładniejszy był ten ostatni (piętrowy, marmurowy), zaś w najlepszym miejscu był ten w Svargrond (świetne expowiska).
S. J. Lec Ostatnio edytowany przez Slythia - 19-07-2008 o 19:52. |
![]() |
![]() |