|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tomex of Guardia
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Caps Lockers
Świat: Guardia
Poziom: 514
|
![]() Witam mam problem z wykonaniem 1 misji w postmanie chodzi mi o misje 6 ,11
chodzi mi o misje z psem krola Noodles w spoilu jest napisane ze powinien odpisywac tak * Gracz: Hi * Noodles: <sniff> Woof! <sniff> * Gracz: Sniff banana skin * Noodles: <sniff><sniff> * Gracz: Do you like that? * Noodles: Woof! * Gracz: Sniff Dirty Fur * Noodles: <sniff><sniff> * Gracz: Do you like that? * Noodles: Woof! * Gracz: Sniff Moldy Cheese * Noodles: <sniff><sniff> * Gracz: Do you like that? * Noodles: Meeep! Grrrrr! <spits> a gdy jado niego pisze to wyglonda tak 22:22 Szczur Of Guardia [59]: hi 22:22 Noodles: <sniff> Woof! <sniff> 22:22 Szczur Of Guardia [59]: Sniff banana skin 22:22 Noodles: Woof! 22:22 Szczur Of Guardia [59]: Do you like that? 22:22 Noodles: Grrrr! 22:22 Szczur Of Guardia [59]: Sniff Dirty Fur 22:22 Noodles: Grrrr! 22:22 Szczur Of Guardia [59]: Do you like that? 22:22 Noodles: Grrrr! 22:22 Szczur Of Guardia [59]: Sniff Moldy Cheese 22:22 Noodles: Grrrr! 22:22 Szczur Of Guardia [59]: Do you like that? 22:22 Noodles: Grrrr! Jesli ktos zna przyczyne tego problemu prosze o odpowiedz ;]
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2006
Profesja: Elder Druid
|
![]() Pewnie nie pogadałeś z Kevinem, pokaż ostatni wpis z quest loga.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Now or never
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów
Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masters of Dedaj
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
|
![]() Też miałem z tym problem. Po prostu zrób dokładnie to co masz zrobić i wróć do tego NPC na poczcie (Kevin?).
|
![]() |
![]() |