|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
|
Na początek: mamy forum, jeee!
Co do tematu, już od dawna chciałem taki zrobić, tylko czekałem na forum. Wielu z was planuje iść na konkretny film do kina, ale czy każdy z was DOKŁADNIE wie co to za film? Czy zawsze jesteście pewni, że film was nie zanudzi? Pomóżmy sobie sami! Wypisujcie najnowsze filmy na których byliście, i uzasadnijcie czy warto na nie iść, czy też nie. Ja zacznę: Hancock Film o zagubionym w świecie superbohaterze. Jeżeli szukacie dobrego, humorystycznego filmu, to natychmiast rezerwujcie bilety. Naprawdę warto. Trochę akcji, trochę humoru i lekko pokręcona fabuła, a do tego Will Smith... Babylon A.D. Film opowiadający o świecie zawładniętym przez chaos i anarchię, gdzie żywność wymienia się na broń i odwrotnie. Zimny świat, gdzie ostatni sprawiedliwy - Vin Diesel, walczy o uratowanie pewnej młodej dziewczyny. Dużo akcji, ciekawych zwrotów, a świat za 100 lat do mnie przemawia. Nawet lekkie zabarwienie miłosne. Jednym słowem - jeżeli lubisz klimaty strzelanin, samotnych misji, i zimnej przyszłości... Na co czekasz? Do kina! Max Payne Policjant z wydziału nierozwiązanych dochodzeń we własnej wojnie o sprawiedliwość. I tutaj porażka. Co tu dużo rozpisywać, jeżeli grałeś w "Max Payne" bądź znasz dobrze tą grę, to nawet nie wychodź z domu - chyba, że lubisz spać na kinowych siedzeniach. Zero akcji (w porównaniu do gry), inna fabuła i coś, co mnie najbardziej zdenerwowało - nie było "bullettime'ów". A jeżeli nie znasz gry, to możesz iść. Lecz w tym przypadku nie oczekuj cudów. Dziwne zabójstwo, parę strzelanin i narkotyki... Świadectwo Film biograficzny o Janie Pawle II. Cóż nie przepadam za takimi filmami, byłem z przymusu. Zależy na co kto chce iść. Jeżeli chcesz się zaznajomić z biografią Karola Wojtyły - to nie czekaj. Przystępnie pokazane życie polskiego papieża, krok po kroku ze szczegółami. Jeżeli chcesz podowiadywać się sekretów i ciekawostek z jego życia - to nie tutaj. Kard. Dziwisz wszakże o kilku wspomina, lecz to (zapewne) tylko cząstka wszystkiego. Dla tematyków.
To pisałem ja, Marcin bez 24. __________________ Ostatnio edytowany przez Marcin24 - 22-11-2008 o 22:38. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2007
Lokacja: Rybnik
Stan: Na Emeryturze
Imię: Adedin
Profesja: Elder Druid
Gildia: Grupa Trzymajaca Wladze
Świat: Iridia
Poziom: 31
Poziom mag.: 40
|
Transporter 3
Zawrotna akcja, kobiety, samochody no i oczywiście główny bohater Frank (Jason Statham).. jak dla mnie bomba polecam!Death Race Kolejna rola Stathama, tym razem wciela się w kierowcę, który walczy o swoja wolność... w więzieniu. Porywające wyścigi i akcja niczego sobie, a do tego jego partnerka!
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2009
Lokacja: Wrocław
|
Może nie nowość, ale od jakiegoś czasu film robi furorę w Polsce i za granicą- Slumdog Milionaire. Niezły film, potrafi wzruszyć, momentami zalatuje Bollywoodem, ale ogólnie podobało mi się, oceniam na 7/10. Jeśli jeszcze ktoś nie był- nie ma co zwlekać!
![]()
|
|
|
#4 | |
|
Music addict
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: Siemianowice Śl.
Imię: Zuzia Shadow
Profesja: Elite Knight
|
Cytuj:
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2007
Lokacja: Rybnik
Imię: Adedin
Profesja: Elder Druid
Gildia: Grupa Trzymajaca Wladze
Poziom: 31
Poziom mag.: 40
|
@Slumdog
dobry film, oglądałem i zaciekawił mnie nawet. Co do nowości, ostatnio ściągnąłem X-MEN Geneza~ kopia - totalna porażka, nie oglądałem nawet, ponieważ uprzedił mnie kumpel przed nim. Produkcyjna wersja(brak pieniędzy na kino xd) tak więc opinię o nim dopiszę jak wyjdzie w lepszej jakości. Z utęsknieniem czekam na powrót Transformers już w czerwcu ![]() urzekły mnie efekty specjalne tego filmu, po prostu je uwielbiam ! Na film Antychryst mam zamiar wybrać się do kina i potem zdam relacje ![]()
|