Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Fora Grup Użytkowników > Camera Obscura

Notki

Camera Obscura Kliknij tutaj, aby zobaczyć tą grupę
Odpowiedz

Opcje tematu
stary 04-12-2008, 23:24   #1
Adedin
Użytkownik Forum

Adedin's Avatar

Data dołączenia: 28 08 2007
Lokacja: Rybnik

Stan: Na Emeryturze
Imię: Adedin
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
Poziom: 31
Poziom mag.: 40
Domyślny Seeeriale!

Jako iż trzeba rozruszać to forum, wrzucam taki oto wątek. Kto oglądał jaki serial, krótki opis i ocena w skali 1-5 To ja zacznę

House MD
Jak na razie składa się z 5 sezonów.
Akcja skupia się na doktorze Gregorym House, jest on jednym z najlepszych diagnostyków na świecie. Jego cięte riposty miażdżą w każdym calu. Jest uzależniony od środka przeciwbólowego Vicodin, dzięki niemu może pracować. Nie daje spokoju nikomu w szpitalu, pomimo tego iż jest cyniczny wszyscy w szpitalu znoszą go dzielnie. Uważam iż wiele można wywnioskować tego serialu. Jest to pierwszy serial, który wciągnął mnie na całego POLECAM! Dla mnie 6/5!!
oficjalna strona

Na razie wrzucam jeden z powodu braku czasu, jutro z edytuje post/dopiszę nowy.

Pozdrawiam!

http://www.youtube.com/watch?v=Aew5QRKPHGc

Ostatnio edytowany przez Adedin - 08-12-2008 o 19:02.
Adedin jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 06-12-2008, 14:57   #2
Marcin24
Użytkownik Forum

Marcin24's Avatar

Data dołączenia: 25 08 2006
Lokacja: Kraków

Marcin24 ma numer GG 184833 Send a message via Skype™ to Marcin24
Domyślny

Też dorzucę swoje trzy grosze:

Detektyw Monk
Serial pokazuje nam historie detektywa Adriana Monka. Jest on strasznym pedantem, wszystko musi mieć dokładnie od linijki, wszystkie rzeczy starannie złożone. Dzięki tym maniom nierzadko dochodzi do wielu śmiesznych sytuacji. Detektyw Monk jest najlepszym detektywem w swoim mieście (a nawet po za nim). Jest wciągany w wiele spraw, ponieważ (swoim maniackim instynktem) jest w stanie zauważyć wiele rzeczy niezauważalnych dla innych policjantów. Jeśli lubisz kryminalne zagadki z odrobiną humoru - to ten serial jest dla Ciebie. Wciąga i to bardzo!

To pisałem ja, Marcin bez 24.
stary 06-12-2008, 15:08   #3
Vasudanin
Słitaśny Krulik

Vasudanin's Avatar

Data dołączenia: 21 05 2007

Stan: Niegrający
Imię: Slayekau
Profesja: Rookstayer
Świat: Isara
Poziom: 12
Skille: 18/20
Vasudanin ma numer GG 7128157 Vasudanin ma login Tlenu Vasudanin@tlen.pl Send a message via Skype™ to Vasudanin
Domyślny

Łops, nie zauważyłem, że w pierwszym pości jest ten "mój" serial. Ocenka 4,5/5 =D
Oryginalnie napisane przez Niecny_Rozbojnik Pokaż post
Wiesz, znam osobiście jednego zoofila, i on nigdy nie zrobił krzywdy swojej suczce, nawet jej się to podobało. Tzn. nie wiem jak by było z pchaniem w pipkę, bo tego z nią nie próbował, ale palcówka jej się podobała, nigdy nic na siłę nie robił.

Ostatnio edytowany przez Vasudanin - 06-12-2008 o 15:09.
Vasudanin jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-12-2008, 22:28   #4
Voniek
eX Moderator

Data dołączenia: 24 09 2006

Domyślny

The O.C.

Serial opowiadał (tak opowiadał, bo jego emisja została zakończona) o nastolatku z Chino, którego przygarnął bogaty prawnik z Orange Country. Teraz jego tymczasową rodziną jest prawnik Sandy, jego żona i zarazem vice-prezes jednej z największych firm deweloperskich Kirsten oraz ich syn, Seth. Musi stawić czoło ludziom, którzy wbrew pozorom nie różnią się od tych, których znał w starym mieście. Uwielbiam ten serial oglądać, mam wszystkie 4 serie. Pomimo, że nie ma tu krwawej jatki czy ukrytych tajemnic, ma w sobie to coś
Ocena: 10/10 ;]
stary 08-12-2008, 19:00   #5
Adedin
Użytkownik Forum

Adedin's Avatar

Data dołączenia: 28 08 2007
Lokacja: Rybnik

Imię: Adedin
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
Poziom: 31
Poziom mag.: 40
Domyślny

Prison Break
Co do tego serialu to dużo chyba nie muszę tłumaczyć. Serial składa się z 4 sezonów, 4 jest w trakcie emisji Jak wiadomo cały film oparty jest o ucieczce, w 1 sezonie główny bohater Michael Schofield próbuje wyrwać swojego brata Lincolna z więzienia Fox River co pociąga za sobą wiele 'sznurków'... serial trzyma w napięciu, lecz czasami staje się nużący. Ogólnie polecam, bo myślę że warto
oficjalna strona

3,5/5

http://www.youtube.com/watch?v=Aew5QRKPHGc

Ostatnio edytowany przez Adedin - 08-12-2008 o 19:01.
Adedin jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-12-2008, 19:01   #6
Marcin24
Użytkownik Forum

Marcin24's Avatar

Data dołączenia: 25 08 2006
Lokacja: Kraków

Marcin24 ma numer GG 184833 Send a message via Skype™ to Marcin24
Domyślny

Veronica Mars
Serial opowiada historię córki szeryfa miasta, która (dziedzicząc smykałkę po ojcu do kłopotów) rozwiązuje mniejsze miastowe "śledztwa". Serial godny CSI czy Detektywa Monka, a do tego wiele ciekawych i śmiesznych sytuacji, a przy tym atrakcyjna Kirsten Bell. Dla znudzonych monotonią reszty tego typu seriali.

To pisałem ja, Marcin bez 24.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Opcje tematu

Zasady postowania