|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2007
Lokacja: Ostrowiec Św
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Forgotten Ones
Świat: Pythera\Aldora
|
![]() http://uploads.tibiabr.com/?page=download&id=52560
282 ek, 227ek, 207 ek, 170 ek, 174 ed + 153 rp owned (którego deda nie widac tego na filmie) Fo Team <3
10:38 GM Iscen on Pythera [2]: what was your motivation to become a tutor? 10:38 Ravix Tyred [70]: My eng ssux http://www.flogao.com/zygabudu |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Najstarsi górale tego nie wiedzą
Profesja: Paladin
Gildia: hot eh?
![]() |
![]() Bardzo fajny film godny uwagi!! Polska pokazala zgranie
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() noo niezły film
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2008
Lokacja: wodzislaw sl
Świat: Shanera
|
![]() No, wreszcie od jakiegos czasu fajny film
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Był moment w ktorym team atakujacy mogl wejsc do srodka i pewno byloby pozamiatane, ale jakby ogarnac m walle to nie byloby tak latwo.
Gz dla EKow ze tak dlugo sie trzymali leczac sie nawzajem ; )
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2008
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() No ładnie :>
Jakoś daliście rade, hehehe ![]() Ahh ta Pythera, na tym świecie poznałem najlepszych kumpli z Tibi. Grałem tam z 3,5 roku temu i miałem tam 23 Knight'a którego robiłem kilka tygodni ;x będąc wtedy newbie. Wtedy nie grało się dla expa, ale do tego aby pochwalić się e-koledze skillami, najlepszym ubitym potworkiem, pójściem na wspólny mały quest/hunt. Teraz wszystko opiera się na expie i wojnach ;* I to Mi się podoba hehe, chyba zaczne od nowa na Pytherze. @Może Mi ktoś opisać sytułację panującą na serwerze?? Z góry THX ;* Filmik en jeden. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2007
Lokacja: Ostrowiec Św
Gildia: Forgotten Ones
Świat: Pythera\Aldora
|
![]() Wiec tak walka toczyła sie przeciwko najsilniejszej gildi na pytherze(brazylijskiej) która ma poparcie 70% servera zreszta to nic dziwnego to wiekszosc ludzi na pycie to br. Co do Fo jest to najlepsza Polska gildia i jedyna która walczy o swoje prawa, co do reszty polaków jak dostaja expa locka np 1 lv na tydzien to mówia że im to starcza, jak wywalaja ich z frostów to mówia ze moga expic gdzie indziej itp. Fo liczy 15 osób + mamy aliantów jedna gildie brazylijczyków i jedna meksykanów. Małe sa szanse na wygranie tej wojny ale napewno bedziemy sie bic do konca.
PoZdRo !
10:38 GM Iscen on Pythera [2]: what was your motivation to become a tutor? 10:38 Ravix Tyred [70]: My eng ssux http://www.flogao.com/zygabudu |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Lokacja: Chynchy Dolne
Imię: Kash Go We
Profesja: Elder Druid
Świat: Gdzies...
Skille: Rosna..
|
![]() @up
Oby Twoja wypowiedz wplynela na rozumowanie ty polakow co im starczy lvl na tydzien i zeby sie do was dolaczyli. Niech moc bedzie z wami ;D
![]() ![]() Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów. Albert Einstein |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2008
Lokacja: Polska/Niemcy
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Świat: Dolera
![]() |
![]() No ciekawy filmik, ładnie padali