|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Wykonuje quest na Yalahar aktualnie jestem przy tym co się zbiera raporty i tu już następuję mój problem używam tego spoila http://wiki.hunted.pl/wiki/In_Servic..._Quest/Spoiler i tam jest pokazane że mogę iść do okoła no ale właśnie ta brama przy Tonym jest zamknięta co mam robić:/
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Nikt nie zna odpowiedzi??
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2008
Profesja: Paladin
Świat: Noob&Newbie
Poziom: db
Skille: dobre
Poziom mag.: db
|
![]() No tak - nigdzie nie ma opisane co dalej, ale jakbyś się wysilił i pogadał z Tonym to byś w końcu załapał. No dobra - dość pier....nia
![]() po tekscie HI - REPORT, piszesz PASS - i masz dwie nazwy na niebiesko, nie pamiętam dokładnie która ale jedna przenosi cię na drugą stronę bramy. Oblatujesz tak wszystkie bramy czyli HI - REPORT - PASS - (i kolejna nazwa). Po zaliczeniu siedmiu bram z reportem, wracasz w ten sam sposób tylko już nie musisz pisać HI - REPORT. Wystarczy HI -PASS - i znowu którąś z nazw. Dla ułatwienia powiem, że nie musisz wracać przez wszystkie 7 bram. Na dzielnicy magicznej na skrzyżowaniu odbij w lewo i wyjdziesz otwartą bramą na skróty a dokładnie tutaj ![]() ![]() ![]()
KONIEC ŻALĄCYM SIE DZIECIOM FACC!!! CHCECIE WIĘCEJ ??? KUPCIE PACC !!! 23:15 Zaria Cron [27]: kto sprzeda na raty soft of boots ja nie oszukuje nie jeden tak zrobil i nie pozalowal ANALIZATOR SERWER LOGA ------------------> WEJDŹ TU \/ ![]() Ostatnio edytowany przez Rozenix - 23-02-2009 o 09:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 04 2009
Lokacja: Gliwice
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
|
![]() A wie ktoś może czy da się w jakiś sposób albo po jakimś quescie otwierać te zamknięte bramy? bo klikając prawym na te urządzenie obok bramy pisze że trzeba znaleźć drogę na około dopóki nie znajdzie się spokobu na otworzenie tej bramy więc chyba jakiś sposób jest?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2008
Profesja: Elder Druid
Świat: Premia
|
![]() jak bedziesz wykonywac kolejne misje tego questa, kolejne bramy beda sie otwierac tobie
Jak go skonczysz bedziesz mogl przechodzic przez wszystkie