|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Brakuje mi kasy na moim charze jest to postac magiczna i zawsze mam waste a potrzebuje nowego eq itd:/
ale mam rowniez knighta 73 lvl 75/72 sword eq: mms, dsm, rh, mystic blade, steel boots, k legi pacc: tak, jest i teraz pytanie gdzie zarobic kase tym ek? nie chodzi mi o expa to moj noob char, chce sie nim posluzyc do zarabiania pieniedzy probowalem juz ghoustland (20-35k) na dzien 10 h wtedy to bylo dla mnie nie oplacalne mount sterum 15-35k mam okolo 1200 capa wolnego, a za rzeka jest poczta wiec dobrze sie loota robilo ale rownie nie oplacalne, pierwsze 3 godziny 18 k a pozniej coraz ciezej o loota banuta malpy sporo mf mi schodzi wiec glownie zebrany loot idzie na odnowe bp mf a kasa slaba:/ scaraby w ank loot dla rashida bardzo slaby z kasa tez lipa licze na was jak dla mnie moze byc exp 0/h moge zbierac samego loota z dedow tlyko aby kasa byla ale wiem ze tak kolorowo to nie jest:/ jakby na godzine bylo 10k nie liczac mf shp itd to by bylo ok dodam ze gram na no-pvp ale to chyab nie ma wiekszego znaczenia Ostatnio edytowany przez bywalolepiej - 23-02-2009 o 12:57. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2008
Profesja: Paladin
Świat: Noob&Newbie
Poziom: db
Skille: dobre
Poziom mag.: db
|
![]() 1. A Lizardy ? - Ja mam co prawda palka i ostatnio miałem w 1,5h około 20k kasy, mimo że inni też biegali tam. Kasa niezła, loot taki sobie w zależności od szczęścia, no i dużo skórek wycinam. Minus - brak skrzynki
2.Piraty - kasa duża, skrzynka na miejscu, jedyny minus to boterzy, ale to też zależne od dnia i godziny ![]() 3. Yalahar Djiny - bierzesz dwarven ringi a tam kasa bardzo spora. 4. Zbieranie loota z dragów - łazisz za kimś kto expi i zbierasz tarcze (80gp na yalahar), kusze - w pare minut można mieć parę k @down Szczerze to nie wiem jak to ma się do knighta. Miałem co prawda kiedyś 40 Knota ale nigdy na paccu, a i czasy inne były i PVP. Czwarte rozwiązanie sam stosuję najczęściej i naprawdę nieźle na tym wychodzę. Że tak powiem "pieniądze same leżą na ziemi" ![]()
KONIEC ŻALĄCYM SIE DZIECIOM FACC!!! CHCECIE WIĘCEJ ??? KUPCIE PACC !!! 23:15 Zaria Cron [27]: kto sprzeda na raty soft of boots ja nie oszukuje nie jeden tak zrobil i nie pozalowal ANALIZATOR SERWER LOGA ------------------> WEJDŹ TU \/ ![]() Ostatnio edytowany przez Rozenix - 23-02-2009 o 13:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() dlabym ci soga albo cos nie niestety nie widze tu zadnych punktow reputacji itd:/
punkt 4 sprawdze reszta bedzie waste a nie zysk dzieki kto jeszscze cos poleci? |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Ziemia/Polska/Bydgoszcz
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Świat: Galana
|
![]() y... zombie na yalahar, zbieraj steel helemety i sellaj w kazo,
mount sterum, lootbagi z viking helmetow mintwalin lootbagi
(\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! 100% tego forum to ludzie. Jeżeli nie należysz do tych 0 % nie wklejaj tego podpisu. Powybijam ci wszystkie oczy kijem, a jak zabraknie ci oczu dokleje ci nowe kropelką. A mój kij przewędruje twoją źrenice w akompaniamencie krzyku "This is Sparta"!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2008
Profesja: Paladin
Świat: Noob&Newbie
Poziom: db
Skille: dobre
Poziom mag.: db
|
![]() Monsword czytaj uważnie autora:
"mount sterum 15-35k mam okolo 1200 capa wolnego, a za rzeka jest poczta wiec dobrze sie loota robilo ale rownie nie oplacalne, pierwsze 3 godziny 18 k a pozniej coraz ciezej o loota" A poza tym dlaczego Steel helmety ma sellać w Kazz skoro na darashi też sellnie za 293gp - bliżej i nie trzeba tyle z buta grzać?
KONIEC ŻALĄCYM SIE DZIECIOM FACC!!! CHCECIE WIĘCEJ ??? KUPCIE PACC !!! 23:15 Zaria Cron [27]: kto sprzeda na raty soft of boots ja nie oszukuje nie jeden tak zrobil i nie pozalowal ANALIZATOR SERWER LOGA ------------------> WEJDŹ TU \/ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 02 2009
Lokacja: Katowice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lord Roger
Profesja: Knight
Świat: Astera
|
![]() 1 - Zabijaj botterów na trollach bo mają przeważnie 0-6K.
2 - W Kazo lub na Mint szukaj lootbagów i je kradnij. 3 - Idz na jakiej marne hunty typu : Scaraby , rotwormy , ghoule itp. aha lootbag konieczny ! Jeśli grasz na Asterze pokażę ci jak zabijać botterów za 5K |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 06 2007
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |