|
|
#1 | ||
|
Kapłan Preclanski
Data dołączenia: 15 09 2006
Lokacja: Sosnowiec
|
Temat przeznaczony do dyskusji o wkrętce. Dla rozdzielenia:
W temacie 'Kolekcje' rozmawiamy wyłącznie o samym projekcie wkrętki, planach i pomysłach. Tutaj omawiamy sprawy rozwoju tematu, rozprzestrzeniania historii i innych takich. Dla przykładu: Cytuj:
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Użytkownik Forum
|
Coś, co musi się tu znaleźć:
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Bełchatów/Reading
Stan: Niegrający
Imię: Eldryzif
Profesja: Rookstayer
Świat: Calmera
Poziom: 74
|
Niech mi poda punkt w regulaminie, gdzie pisze, że za wkręty bana wstawić można. ^^"
Dziwne, że eRde'Bek do mnie nie pisał w tej sprawie. Jestem pewny, że będzie się wypytywał o to, co tam jest. Ale ja już znam sprawę ze znikającym SSem. I tak nic nie powiem. ¬¬
Ostatnio edytowany przez Hakuoh - 26-02-2009 o 18:45. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Rookgaard / Gorzów Wlkp.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Soru Halton
Gildia: Boy Better Know
Świat: Antica
Poziom: 43
|
RdB z chęcią by potem przypisał sobie 'slave'.
Nie ma takiego punktu, Dwim stwierdził, że dobry wkręt nie jest zły. ;D |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2007
Lokacja: Piekne miasto na Mazurach
Imię: Dark Rock'stayer
Świat: Kyra
Poziom mag.: O
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
|
Black Mustangz
The guild was founded on Premia on Feb 26 2009. It is still in course of formation. It will be disbanded on Mar 01 2009 if there are still less than four vice leaders then. No panocki - wbijać. |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2008
Lokacja: Bydgoszcz
Świat: Harmonia
|
Jako, że Slythia nie da niesprawdzonych informacji na stronę główną(pozostałe serwisy także), proponuję następującą rzecz:
Niech Dwim zamknie temat z tekstem który już nie raz padał i kończył wkręty: "Koniec zabawy. Temat zamykam, do czasu aż autor udowodni, że taką książkę posiada."~~ Oczywiście w dzień po, czy nawet tego samego dnia spotykam się z nim w grze i udowadniam że mam ta książkę. Robię z nim screena <smile> i sprawa załatwiona, a temat otworzony. Po tym potwierdzeniu nie będzie już trzeba wiele ludzi przekonywać. A Slythia będzie mogła z czystym sumieniem dać informację na h.pl. A jeśli drogi Dwimie boisz się że później ktoś zarzuci Tobie udział we wkręcie, to już wyjaśniam, że zobaczysz tą książkę która wyciągnąłem z AS i na pewno jest bardzo ciekawa ... pewnie związana z niejednym questem :> Więc nie skłamiesz potwierdzając to na forum(ofc nie pisz nic o quescie bo do tego etapu nie dotarliśmy) Kolejna sprawa. Zastanówcie się dobrze czy ma to być jedna książka, czy ma ją zdobyć ktoś jeszcze. Jak okaże się że leci raz na tydzień/dwa to ludzie nas zmieszają z błotem i będą czekać na AS/rookera z książką. Z drugiej strony uwiarygodniło by to jeszcze bardziej całą zabawę. Edit: ROFL ![]() Cytuj:
SETI@home - troche mądrzejsze wykorzystanie komputera ![]() (Lekko zdezaktualizowane) Linux a Projekt GNU (przeczytać i zapamiętać do końca życia!) "And then, something happened. I let go. Lost in oblivion. Dark and silent and complete. I found freedom. Losing all hope was freedom."
Ostatnio edytowany przez <hmm> - 27-02-2009 o 09:40. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Kapłan Preclanski
|
@up
Wiesz co myślę? GENIALNE. Gdyby tylko Dwim się zgodził, mielibyśmy sukces gwarantowany.
|
|
|
|
#9 |
|
Kapłan Preclanski
|
Jakby ktoś się martwił, Dwimenor zamknął temat na moją prośbę. wszystko pójdzie zgodnie z planem Hmm'a.
|
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik Forum
|
Czy ktoś zrobi jeszcze chara na Premii?
Pomysł Lesia jest taki - zaczną nam patrzeć na ręce na głównych charach. A my wybraliśmy premię bo tam nie ma noobów, które by nam przeszkadzały. Proste. =) |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik Forum
|
Mi aż tak nie patrzą. -.-
|
|
|
|
#12 |
|
Użytkownik Forum
|
Czasy online, noobki po drodze, gadanie etc - zdaje Ci się.
jak ktoś napisze do Ciebie w rlTibia, odpiszesz mu a na OTS w tym czasie nie ma go w okienku - dupa blada. =* Ostatnio edytowany przez Milan ognia - 27-02-2009 o 21:40. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Użytkownik Forum
|
Kyron (8189373)
ale zal 12:14:52 wszyscy uwierzyli temu debilowi 12:14:58 Kyron (8189373) normalka na tibia.pl 12:14:58 nololob1 (12439809) Komu? 12:15:10 Kyron (8189373) lesio srowiesiu 12:15:24 Kyron (8189373) tak samo jak potty wziela sobie spika z maina to on powiedzial ze tez tego questa zrobil co potem okazalo sie wkreną 12:15:29 on zawsze jakies wkreny wymyslal xDDD
|
|
|
|
#14 |
|
Użytkownik Forum
|
Za mało mnie jedziecie... pojedzcie po mnie i P.K.
Będe miał powód by wprowadzic kilejne osoby. A zdziwienie, że osoby ktore mnie zmieszały z błotem i nagle zmieniły front będzie jeszcze wieksze ![]() btw. Już mi proponowali kase,postacie,gp... i pelno dziwnych rzeczy za tresc ksiazki... "sie dzieje" ![]()
SETI@home - troche mądrzejsze wykorzystanie komputera ![]() (Lekko zdezaktualizowane) Linux a Projekt GNU (przeczytać i zapamiętać do końca życia!) "And then, something happened. I let go. Lost in oblivion. Dark and silent and complete. I found freedom. Losing all hope was freedom."
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Użytkownik Forum
|
Narazie moge się tylko nacieszyć jednym...
Rd'B 19:01:50 Co tam ciekawego napisali w tej ksiedze??
|
|
|
|
#16 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2006
Imię: Ameriov Rookstayer
Gildia: Vampires
Świat: Isara
Poziom: 70
Skille: 96 Fish
|
@up- Ja też:
19:58 Rookguardian de'Bove [103]: Ciekawe jaka bedzie jej cena 19:59 Ameriov Rookstayer [66]: Fakt, ciekawe ile jakis noobek dalby za zobaczenie co tam pisze 19:59 Rookguardian de'Bove [103]: Zainteresowany kupnem? ^^' <hmm> z chęcią. A mógłbyś powiedzieć czy jakaś... bardziej znana osoba wierzy w jej istnieje, czy sami "nowi z szarym nickiem"? @edit: Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Ameriov - 28-02-2009 o 23:26. |
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Użytkownik Forum
|
Czy ktoś ważny wierzy? .. Hmmm.. Jak na razie ciężko żeby ktoś uwierzył w momencie gdy cały \projekt\ wkrętu jest na etapie fikcyjnego upadku.
Z osób które pisały już do mnie na GG pamiętam scrossa i cinka(?).. scross oferował rl kasę, cinek kulturalnie zagadywał. W sumie było parę graczy którzy nie wypowiadają się na forum, a są święcie przekonane że book istnieje. Na tą chwilę powiedziałem tylko że treść dotyczy minotaurów. Chciałem dać w poniedziałek screen z Quest Loga, jednak P.K. chyba słusznie zwrócił uwagę że sekretne questy się tam nie pojawiają... lecz czy to jest sekretny quest skoro wskazówkę do niego można zdobyć zabijając bossa? Jak macie jakieś pomysły to kurcze piszcie ; ) Na poniedziałek/wtorek musimy coś wystawić. Jakiś drobny element który \udowodni\ że quest jest, i będzie można zacząć zabawę z \roleplayowym\ wkręcaniem. Prawdopodobnie we wtorek P.K. będzie miał czas na pogadankę o Q. więc pewnie coś się wykluje(nie, to nie o smokach michossa )Na tą chwilę do głowy przychodzi mi, że aktualnie nie przydatne mleko można wpleść w questa. Jak wiadomo jest w 2 lokacjach na mapie, minotaury je lubią, a w dodatku jednego viala posiadają orki(gobliny)... (.. coś w deseń 'przynieś mi dwa rodzaje mleka")
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Użytkownik Forum
|
@<hmm>
Proponuję, żebyś na razie zostawił temat o książce, na parę dni, a po tych paru dniach się coś wrzuci nowego. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Użytkownik Forum
|
15:45:50 Druu
o co chodzi z ta ksiazka? 18:12:45 Voyager o co kaman z ta ksiazka? ; d 20:25:48 Rokuś Frizen btw. Pytanie first. O co kaman z tą książką? :< 22:03:17 Nuflon ta ksiazka z szenga to jeden wielki kit no nie ? Póki co to ja mam większe znajomości. A ten Rocket Slayer jest żałosny. Gada przeciwko sobie.
|
|
|
|
#20 |
|
Kapłan Preclanski
|
@Hmm
1)Mleko można kupić u Normy. 2)a co to niby są "sekretne questy"? -.-'