![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 02 2005
|
![]() Nie wiem czy to tylko mój problem ale...
Ściągnołem nową Tibia Sprite Editor (pod 7.3) i zmieniłem sobie wygląd zwykły na PACC ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Proste, ów edytor jest zabugowany i tyle, jedynie działa poprawnie w spr z 7.1 i tego nie jestem pewien
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Czyli nic z tego nie będzie?? Nie mam na co liczyć?? (Właśnie znalazłem ciekawe itemki do podmiany
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: Ostrów Wlkp.
![]() |
![]() sa tam outfity biale (i te prawdopodobnie podmieniles) i kolorowe je tez tzeba podmienic
@wieszok edytor nie jest zabugowany poniewaz dziala jak winrar tylko z ruznica interfejsu i mozliwosci P.S moga byc to tez jakies numerki w innych plikach klijeta ale w to watpie |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
Dalesze pliki o numerach ponad 5000 nie zawsze rozpakowywuje poprawnie i pojawiają ci się wtedy czarne kwadraciki więc po ponownym spakowaniu kilkadziesiąt (kilkaset) grafik jest błędnych tworząc nie przyjemny obrac na monitorze, poprotu nie polecam, można zostawić takie ubranka jakie są, przecierz ubranko to nie najważniejszy element gry ![]()
![]() |