|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Pod Kiędzawym
![]() |
![]() Ej wczoraj znalalem na tibia.de forum nowego skilla. czy to jest powazne i naprwade i czy to bedzie przy nasptenym update?
ja sam nei moglem uwierzyc wypowiadajcie sie prosze i zauwazcie ze po lewej krzycyz potwor i tam tez lezy jakas niebieska armora wiec czy przy kazdym dostaniu tego skila dostane takiego armoa/.? i pisalo ze jak sie zobaczy w tle biale oczy z czerownymi tymi czyms w srodku to bedzie sie mialo duzo zlotych monet ![]() Ostatnio edytowany przez Memuzo - 25-02-2005 o 22:38. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Master Alucard
|
![]() może linkiem zapodasz??
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
|
![]() no comment -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Po pierwsze to ten potwór chyba jakoś dziwnie krzyczy
![]() Ps. Te napisy tobie albo komuś nie wyszły są wieksze od całej reszty... Ostatnio edytowany przez Gepard - 27-02-2005 o 09:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Isara
![]() |
![]() Zła czionka....nie no w ogóle..tego niema co komentować...bo wygląda to tragicznie...-.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: W bloku ;p
![]() ![]() |
![]() w takiej chwili jak ta mam ochote sie upić do nieprzytomności
![]() eh...powiem tyle:wielkość i jakość napisu...błąd ortograficzny: nie runing tylko running powinno być ;p fake fake i fakem poganiał
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() HAHAHAHA mariusz ale ciota xD myslisz ze ktos na to pojdzie? XD
HAHAAHAHAHAHAHAHAH ![]() ![]() <zjechany>
Najlepsze eq jakie mialem: golden armor (na Titanii i Galanie) crown legs (na Titanii i Galanie) bohy (na Titanii i Galanie) demon shield (na Titanii) crusader helmet (na Titanii i Galanie) giant sword (na Titanii) bright sword (na Titanii i Galanie) 220k (na Galanie) i 200k (na Titanii) Wszystko oddałem. Obecnie gram na Iridzie! Nie gram juz na Iridzie tylko Nebuli ![]() /\ Rotfl, ten podpis ustawilem jakies 2 lata temu gdy bylem jeszcze newbem ; << Ostatnio edytowany przez Voltar - 25-02-2005 o 22:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2004
![]() |
![]() Oh shit. oh freakin' shit.. incredible.... Huh?
Nie będę spał w nocy... Co to było? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 02 2005
Lokacja: Andrychów
|
![]() OMFG proste że fake -,- cyfra 63 przy skilu kiling rats jest wieksza od innych -.- ta niebieska armora to jest e-plate... niegdy nie widziałem żeby jakiś potworek tak krzyczał chyba że ten ma wade wymowy ^^
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 01 2005
Lokacja: House of Green
|
![]() Memuzo znowu sobie jaja robisz. Jezeli dobrze pamietam to mowiles ze nie bedziesz sie juz na forum udzielal.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 02 2005
|
![]() Memuzo, pewnie jeszcze Basilisk Quest skill jest, co?
![]() ![]() P.S. 'nei' to ja czasem pisze w swoich postach, a nie w temacie =;P |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Meemuzoo wez ty juz tu lepiej nie proboj wracac i przy okazji 4um nie spamuj -.- niby masz 18lat a sie w prowkoacje bawisz ... no comment plx -.- miales tu nie pisac wiec po co to robisz??Chcesz zeby znowu wszyscy cie wysmiali?? owwwwwwwwwwwwww
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: Ostrów Wlkp.
![]() |
![]() eeeeeeeetam jak dajesz fake na 4um to pozadne a nie takie cos tu daje --------------------------------------1 w skali szkolnej!!
@dwarf z tym 18 lat to klamstwo on max moze miec 11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() Wiesz, lepiej nie rób fake dla własnego honoru
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2004
Lokacja: Heh a co was to?
![]() |
![]() Słabe, w ogóle: ROTFL. buahauaha. 2/10 (1 za chęci, i 1 za prace)
![]() |
#16 |
Zbanowany
![]() |
![]() do wszystkich noboow ktorzy mnie wysmiali i ktorzy nie umieja czytac;
znalazlem tego fake na tibia.de !! czytac nie umiecie?/ mam naie nauczyla?! co za nieuki |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: W bloku ;p
![]() ![]() |
![]() to po ch** piszesz to nie fake chyba ?
![]() |
#18 |
Zbanowany
![]() |
![]() re up
bo to jest bardzo wiarygodne dla mnie i myslalem ze to nei fake nie rozumiesz? z tibia de to mam |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Lokacja: Under dark skies
Stan: Tutor
Imię: Raven Cien Gomeza
Profesja: Knight
Gildia: Maggot Corps
Poziom: 100
Skille: 90/85
|
![]() Cytuj:
Niezdarnie tańczyć na granicy zła I nawet stoczyć się na samo dno Czasami wolę to niż czułość waszych obcych rąk Posiadam wiarę w niemożliwą moc Potrafię, jeśli chcę rozświetlić mrok Mogę poruszyć was na kilka chwil Tylko zrozumcie, kiedy zechcę znowu sobą być |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
|
![]() |
![]() |