|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzisiaj przeszlem inhilatora
![]() robilem tego fejka w 5 minut jedzac kolacje podoba sie?? COmmenTs ![]()
Najlepsze eq jakie mialem: golden armor (na Titanii i Galanie) crown legs (na Titanii i Galanie) bohy (na Titanii i Galanie) demon shield (na Titanii) crusader helmet (na Titanii i Galanie) giant sword (na Titanii) bright sword (na Titanii i Galanie) 220k (na Galanie) i 200k (na Titanii) Wszystko oddałem. Obecnie gram na Iridzie! Nie gram juz na Iridzie tylko Nebuli ![]() /\ Rotfl, ten podpis ustawilem jakies 2 lata temu gdy bylem jeszcze newbem ; << |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2004
Lokacja: ab'dendriel
|
![]() Może uznacie że jestem głupi, ale ja nie widze zadnych zmian w tym zdjeciu. Wydaje mi sie że to jest najzwyklejsze zdjęcie
SRY ZA ORT ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Najlepsze eq jakie mialem: golden armor (na Titanii i Galanie) crown legs (na Titanii i Galanie) bohy (na Titanii i Galanie) demon shield (na Titanii) crusader helmet (na Titanii i Galanie) giant sword (na Titanii) bright sword (na Titanii i Galanie) 220k (na Galanie) i 200k (na Titanii) Wszystko oddałem. Obecnie gram na Iridzie! Nie gram juz na Iridzie tylko Nebuli ![]() /\ Rotfl, ten podpis ustawilem jakies 2 lata temu gdy bylem jeszcze newbem ; << |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2005
Lokacja: Tam, gdzie ludzie widują smoki...
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ej... Ale co ty tutaj wogóle zmieniłeś?
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() hmmmmmmm
screen z anihilatorka na pacerze, moim zdaniem 0 zmian. (czyt. nie ten temat ![]()
#6 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 04 2004
Lokacja: Braniewo
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 09 2003
Stan: Na Emeryturze
|
![]() po pierwsze przeszedlem a nie przeszlem, po drugie nie sztuka nałozyc sam napis "MUHAHAHAHA" na demona, eh, zamykam
|
![]() |