|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam w zwiazku ze Imprezowy Chloptas i oraz Melaxa371 zamiast powiedziec co powinienem poprawic itp zachowali sie jak skretyniale chamy
![]() Przedstawiam komix o nich... Mam nadzieje ze sie wsciekna a wam sie spodoba! ![]() Pewnego dnia Morian expil na elfach lecz cos przerwalo mu expienie... To byly nooby ktore chcialy itemki!!! ![]() Niestety wobec jednego Morian musial uzyc przemocy!!! To samo zrobil drugi noob swym czarem ![]() ![]() Morian myslal ze zginie z reki nooba lecz nagle przypomniaj sobie ze nalezy do gildii Tibia Underworld ktora wierzy w boga smierci i przywolal go ![]() Pozniej Morian stracil przytomnosc lecz kiedy sie obudzil widzial ciala... Szybko przeszukal je i pokazal loot swiatu ![]() ![]() ![]() THE END Mam nadzieje ze wam sie podobalo... Prosze o wyrozumialosc w ocenianiu...
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bardzo denny fake, ale jak na 1 raz...
...to i tak źle
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
zamknij ryj cwoku!!! dobry fake! to ze nie umiesz robic fake to nie moja sprawa!!! nie lubie takich n00bow jak ty i oni
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: ZaWsZe TaM gDzIe JaGa GrA
Stan: Aktywny gracz
Imię: Blendy Ortograwidzne
Profesja: Knight
Gildia: Mistżowie Ortograwfi
Świat: Rzubrownia
Poziom: 666
Skille: 10000/1
Poziom mag.: 4
![]() ![]() |
![]() Omg spokojnie !!! przygotuj sie na takie cos a nie wyzywasz.... A tak pozatym tez uwazam to za denne
@shard To jest bodajze jego 3 fake ![]()
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
kolejny palant... ojejuniu... przyczepcie sie do kogos innego nooby.. prosze!!!
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ci ludzie pewnie też nie śmiali się z ciebie tylko powiedzieli, że nie podobają im się twoje faki Nie cierpię takic nOObow.
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: ZaWsZe TaM gDzIe JaGa GrA
Stan: Aktywny gracz
Imię: Blendy Ortograwidzne
Profesja: Knight
Gildia: Mistżowie Ortograwfi
Świat: Rzubrownia
Poziom: 666
Skille: 10000/1
Poziom mag.: 4
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Prosze się odprężyć i przyzwyczaić on już tak zostanie ![]() EVUL HEAYH BANANA
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
noobie naprawde mnei takie jak wy nooby denerwuja... zamiast powiedziec... sluchaj stary edytuj to i tamto to moze cos z tego wyjdzie... jak wam sie nie podobaja moje fake'i to nie w wchodzcie!!! blagam... po co marnujecie swoj czas co?? no po co?! niech wlaza tu co podoba sie... neich komentuja jak im sie podoba wy cwoki
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
czy ja cie zmuszam do wlazenia tu??!!! raczej nie... wiec prosze... nie podoba sie to nie wchodze! Oho nie lubie fake'ow Royal_Knighta wiec nie chce patrzec na jego fake'i i po sptawce ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: Radzionków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Dobra ,bede jednym z nielicznych którzy cię nie skrytykowali
Więc pomysł może i ciekawy lecz trzeba popracować nad wykonaniem 1.ZŁA CZCIONKA ! Powinna być tahoma wiellkość 8 z czarną obwódką (obwódka 1pixel) Najlepiej do tego użyj Adobe Photoshopa Trial www.adobe.com 2.Przeczytaj tutorial Besn'a , ponieważ twoje czary nie wyglądają zbyt dobrze ! I postaraj sie ładniej wyciąć te chłopki , bo były krzywe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2004
Lokacja: Carlin :]
![]() |
![]() nie dokładnie wklejone postacie i przedmioty .......... słabo wykonane napisy, zero pomysłu (przychodza do ciebie noobki i ktoś/coś je zabija - ile to już razy było ;/ )
bardzo słabo
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2004
|
![]() Usuniete. Usuniete. Usuniete.
Ostatnio edytowany przez Averus - 29-07-2009 o 00:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2005
Lokacja: Śródziemie
![]() |
![]() A mi sie tam podoba taka historyjka na 1-2-3. Czcionka powinna być inna. Reszty nie krytykuje bo mnie dedniesz
![]()
Imie: Knighto of Honor Świat: Inferna Miasto:kazordoon Level: 8 (rośnie) ![]() profesja: Paladyn Skille: -27 -21 shielding ![]() Magic lvl:0 ![]() ![]() Best solo: Mino Guard (jak dodać załocznik mino g??) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2005
Lokacja: in ur Nightmare
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Z domu xD
|
![]() No to trzeba zglosic post. Wystarczy ze moje dane wykorzystales znaczy moj nick czy ktos ci to pozwolil,?
2. Wyzywanie innych, raz juz reportowalem cie ale co mi tam drugi raz tez moge. A tak wole sprawdz w slowniku, slowo Krytyk. A co do Fake to to sa mo co tam, smutny ![]() @edit: Posty zostaly zgloszone, nie bede podawal powodow dlaczego, sami mozecie zobaczyc. Mam nadzieje ze bedzie to rozpatrzone ![]() Ostatnio edytowany przez Imprezowy Chłoptaś - 12-03-2005 o 16:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2004
|
![]() kolejny błąd-> mowisz cos a nie widac tego w deafult...
a twoi przeciwnicy gina, ale nie otrzumuja ran... popraw to, czcionke, wymysl oryginalniejszy pomysl i moze cos z tego bedzie. Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Fake ? denny, autor fake'a ? to samo
Tragiedia wrecz. Rozwala mnie takie cos "nie podoba sie to nie wchodz" A skad ma ktos wiedziec, ze mu sie nie bedzie podobac zanim nie zobaczy ? Poza tym to jest slabe, a jak oczekujesz, ze bedą tutaj tylko pozytywne komenty, to nie bedzie zadnego ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2004
![]() |
![]() Ty masz 17 lat? Chyba ci się jedynka przez przypadek wcisnęła. Opieprzasz ludzi za krytyke a sam rzucasz się na userów swoimi fake'ami. Nie wiem co oni ci zrobili, ale domyślam się, że to co ja robię teraz. Skrytykowali ciebie albo twoje zachowanie. To, że w domu wychowuje cie się bezstresowo i bezkrytycznie, nie znaczy, że każdy będzie znosił twoje durne zachcianki i pragnienie pochlebstw.
Do nie zobaczenia mejlun |
![]() |
![]() |