![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 03 2005
|
![]() więc tak. Chcem zamieścić tu film, robie to tylko z tego powodu iż kończe już z tibią, a na koniec zrobilśmy lekko zadyme na amerce
![]() więkrzość z was napewno pomyśli że to jest keylloger ale naprawdę ja takich scen nieodpie..... filmik zamieszam na ftp: http://members.lycos.co.uk/niutek/ a film polecam naprawdę - bo pada w nim 79lv ![]() przypominam iż było nas 4 - 12lv, 13lv, 15lv, 22lv -> all druidzi |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2004
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dziki Ryjkowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
Poziom: 117
Skille: 96/49
Poziom mag.: 19
![]() ![]() |
![]() Podaj dokładny link żebym na końcu widział napis .rec !
Wiesz dużo się tera słyszy o tych kayach ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2005
Lokacja: Chorzów ( taka wiocha xD )
![]() |
![]() Keyloger... -.-
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() boshee naprawdę to nie keyloger!!!!!1
jak najedziesz na LINK ( u góry) to w pasku explolera pokazuje: pkowanieeeeeeeeeeeee.rec Ostatnio edytowany przez raczki-city - 17-03-2005 o 21:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2004
Lokacja: Głuchołazy
Imię: Dziki Ryjkowiec
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
Poziom: 117
Skille: 96/49
Poziom mag.: 19
![]() ![]() |
![]() Wiesz po ilości twoich postów raczej niechce mi się wierzyć że ten link jest czysty -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Wrocław
Profesja: Elite Knight
Gildia: High Guard
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Ale z was idioci -.-""... (Mówię ofcorse do niedowiarków)...
@Topic Very nice filmik, tlyko po co ona tam właziła ;p... Swoją drogą Lingi to chyba n00b jak o aolu nigdy nie słyszał... @Master Knight de'Vere Nie wiem, nie wiem też skąd się biorą tacy niedowiarcy jak ty... Ostatnio edytowany przez Thero - 18-03-2005 o 06:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() masz tu kolega podał ci calkowitego linka (jak dla nobba)
http://members.lycos.co.uk/niutek/pk...eeeeeeeeee.rec a co do ciebie LOLO to się zarejestrowałem tutaj dlatego że zamieściłem swój pierwszy filmik, zawsze tylko sam zasssysałem więc po co mi bylo konto - POMYŚL to nieboli ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiesz co po tymże sie dzisiaj zarejestrowałeś to coś mi sie nie chce wierzyć że ten plik jest czyst a poza tym keylogery mogą być też w plikach *.rec więc... ja nie sciągam jak ktoś ściąga to na właśną odpowiedzialność
A i jeszcze jedno no to nie wiem czemu dzisiaj został usuniety temat o takiej samej nazwe co ten tylko że inny użytkownik pisał tamten temat i zażucono tamtemu użytkownikowi to że zamiescza keylogery na forum!
"Always be nice to people on your way up. Because you will meet the same people on the way down..." "Death is not the greatest loss in life. The greatest loss is what dies inside us while we live. " ![]() Ostatnio edytowany przez Master Knight de'Vere - 17-03-2005 o 21:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
|
![]() Master Knight de'Vere chyba cię mama niekocha!!!
lolq masz jak dla KRETYNA podanego linka do filmiki!!!!!! jak widzisz masz rozszeżenie REC ![]() i się nieodzywaj do mnie tak brzydko gówniarzu bo masz 15 lat i jeszcze możesz ciągać ![]() i na IP niemożna dać bana dla tych co mają NEO :| szkoda mi ciebie i innych na tym forum co myślą ze to keyyloger bo film jest naprawdę super- ale to wasza strata :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Omg nie bede sie kłucił z takim n00bem jak ty poprostu bez komantarza... widać że nie masz chyba nawet 10 lat jak wyskakujesz z takimi tekstami ludzie powiedzcie mi skąd sie biorą takie nooby jak ten?...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: Zabrze
Imię: Vura Soth
Świat: Nebula
|
![]() Zgadzam sie filmik jest wypas. Na końcu jest niezly hardkor. Tylko pogratulować ekipy. Wykazali sie odwagą
![]() Nie wszystko jest keyloggerem. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Na Emeryturze
|
![]() mógłby ktoś sprawdzić to jakimś dobrym antivirem?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
|
![]() boshee wkońcu jakiś normalny człowiek się znalazł na forum.
wiesz jaki tam lv padł?? kolesiówa z 79lv ![]() ![]() ![]() tylko że już niema co grać na amerze bo każdy ma hunta ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Hehe, za***isty filmik, ale mogłeś odrazu podać link do filmiku bo inni cię zaczęli wyklinać :/. Lubie takie akcje jak sporo low lvli bije jakieś wysokie
![]() ![]()
![]() In the memory you’ll find me Eyes burning up The darkness holding me tightly Until the sun rises up Ostatnio edytowany przez Radek 666 - 17-03-2005 o 21:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2005
Lokacja: Chorzów ( taka wiocha xD )
![]() |
![]() Spoko ale dzisiaj ktoś wystawiał taki sam filmik i zamiast filmu był keyloger
![]()
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 11 2004
|
![]() Coś czuje ze gdybys nie konczyl z tibia to mogli by cie lekko "zbic" za zabicie Sandee
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
|
![]() heeh też tak myśle
![]() ![]() i tak napisała że all mamy roka i jeszcze tych których mamy na stronce wpisanych do friends ![]() PS: szkoda że miała aola bo mogła jej ładnie wypaść, bo w sumie 4 ją lało to już mogła mieć lipe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2004
Lokacja: Police
Stan: Na emeryturze
Świat: Nebula
![]() |
![]() Kurde i znowu ten dzieciak (Master Knight de'Vere) jak ktos mowi ze filmik jest dobry to czego odrazu sie srasz...
Filmik nice ![]()
<kac> trole sie na innym hubie o tibie pytają <kac> pewnie chca matke pobic a nie mają pretekstu Ostatnio edytowany przez KornikCrew - 18-03-2005 o 08:23. Powód: Btw. |
![]() |
![]() |