|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() no zioms, na ircu nikt mi nie odpowiada to licze na odzew tutaj
![]() http://dl1.rapidshare.de/files/96662..._The_Movie***** ogolnie to jakosc jest teraz srednia... bardzo srednia... ale to dopiero wczesna beta mojego filmu ;] Prosilbym o opinie, sugestie (np. co dodac/wywalic/poprawic, czy tlo muzyczne jest dobre, czy zmienic na inny utwor, czy "fragi" pasuja takie, jakie sa, czy moze jakies skrytobojcze/rzeznickie maja byc). Synchronizacja dzwiek/obraz jak na razie kuleje, udalo mi sie tylko kilka "akcji" dopasowac... ale to tez ulegnie poprawie, tydzien wolnego bede mial ![]() Ostatnio edytowany przez hoomik - 23-03-2005 o 07:23. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Knuróv
|
![]() Filmik znakomity, centralnie wszedłes w klimat Hitman'a i dobrałes idealną muzę, Trochę nie podobają mi się fragi, skrytobójcze wsadzą nas w lepszy klimat z czego słynie właśnie Hitman.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Fragi mają być jak najbardziej RZEŹNICKIE! A to dlatego, że piosenkę dobrałeś genialnie. Największym bólem tego filmiku jest to, że jest on beznadziejnie niezsynchronizowany z piosenką :X
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Zanim obejże powiem, że słyszałem plotki jakoby miał powstać film o perypetiach Pana 47, zresztą, tutaj cytuje "Główną role ma zagrać Danny De Vito".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() Dobra. Poprzedni projekt zostal najpierw porzucony z przyczyn, ktorych znac nie musicie. Nastepnie zostal wznowiony i zakonczony - i byl to moim skromnym zdaniem najlepszy film, jaki do tej pory zrobilem. Jednak z przyczyn ode mnie niezaleznych, nie udalo mi sie nikomu z tutaj obecnych go zaprezentowac, i niestety - juz nie uda. Dlatego tez wzialem sie za projekt Hitman - The Movie vol.2 - czego efekty mam nadzieje wkrotce bedzie wam dane podziwiac. Na chwile obecna jest gotowy trailer, ktory pokazuje o co mniej wiecej w filmie bedzie chodzic, na jaki temat bedzie rozwijac sie fabula, etc., etc... Nie chcialo mi sie ciac muzyki na kawalki, wiec po kilkudziesieciu seknudach audio/video, zostanie wam samo audio - przynajmniej muzyke poznacie w calosci +P Nie babralem sie na razie w szczegolowe synchro, bo i nie bylo za bardzo czego dopasowywac - ale i to bedzie (mam nadzieje) dopracowane.
Film robiony przy pomocy gry Hitman 2: Silent Assassin, programu Fraps (teh sux imo, ale nic lepszego nie dalem rady znalezc). Muzyka - Chimaira - This Present Darkness. Plik jest w formacie ******, jest to archiwum samorozpakowujace (ok. 12 mb). Kazdy post "keylogger plx" bedzie reportowany z prosba o jak najwiecej pkt ostrzezen. Wszelkie komentarze prosze zamieszczac wylacznie w tym temacie, zarowno te pochlebne, jak i krytyczne - oba sa mi potrzebne. Te pierwsze dlatego, zebym wiedzial ze komus to co robie podoba sie i mial motywacje do dalszej pracy. Te drugie po to, aby The Movie stawal sie lepszy i lepszy. No i najwazniejsze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Hoomik, do montazu skołuj sobie adope premiere pro, nawej trail starczy, programik wypas, jak najbardziej polecam, już nie jeden mój film wyszedł z tego cacka
![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Mithrilowa Hala
![]() ![]() |
![]() Hmm nie wiem czy to wina moich codeckow czy czegos innego, ale po około 55 sekundzie filmu slysze tylko muzyke, a obraz jest czarny.
Ale co do tego co obejrzalem - albo mi sie zdaje albo zbyt drastycznie przeskakuje miedzy scenami, moglbys dac np stopniowe sciemnienie od jakiegos momentu i wtedy przejscie. Tak jak Wieszok polecam do montazu Adobe Premiere Pro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
|
|