|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmmm .... Ciekawe jak to sie stalo ze moj rookstayer na faccu znalazl sie na paccland ....
http://rapidshare.de/files/2252136/F...cland.rec.html Podajcie swoje pomysły jak to sie stało ![]() Zielevitz@ Jest przejscie spod all'dee shop z faccland na paccland ?o.O Od kiedy ? ![]() Na paccland moga wejsc tylko pacc , a ja jestem facc ! Ostatnio edytowany przez Freaqs - 08-06-2005 o 14:08. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
|
![]() Moje pomysły:
1. To fake 2. Przejscie pod sklepem Al Dee 3. Cos ci sie pochrzaniło ![]() 4. Miałeś pacc i ci sie skończył 5. Ropzkopałeś jakąś dziurę i było przejsice najpewniej to fake ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2004
Lokacja: Chorzów
![]() |
![]() Hmm Ots raczej nie, pacc'em to on też nie jest ale Qoufit mu został po skończonym pacc'u
![]() Wydaje mi się że ten kto "był" pacc'em na Rookgardzie i po skończeniu mu się go dalej może łazić po strefie pacc ( Tak mi sie wydaje ). @Down Nie przypadkiem po stronie Facc? :O
Tibia Is Booring Ostatnio edytowany przez Wild Staler - 08-06-2005 o 14:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Isara
![]() |
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez DR.UTi - 13-01-2006 o 13:13. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Ciemna uliczka, miedzy innymi cFaniakami =] Liczba postow: Sprzedam Ci te infromacje za... 5k
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Lunara
Poziom: 9
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Nie wiecie?! Lol... Po prostu ktos zostal na pacclandzie jak mial pacca, pacc sie skonczyl, on nie wyszedl z pacclanda i tam zotal...
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() [14:26:14] <SuPeRNAM> freaqs a ty gdzie sie zalogowales jak ci sie pacc skonczl?
[14:26:16] <Freaqs> meueheheh ![]() [14:26:17] <nikt`> Zalezy czy z soundtrackiem seeduja czy bez. [14:26:28] <Freaqs> o to chodzi ze ja nie mialem pacca ![]() [14:26:38] <Optyk> rotfl [14:26:38] <Optyk> ;p [14:26:44] <Freaqs> nie na tym acc ... [14:27:00] <Freaqs> tak to mailem ale nie na tym acc |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() wg mnie sprawa jest bardzo prosta.. mam to samo jeżeli miałęś kiedys PACCa
i ci sie on skończył a ty byłęś na terenie dla PACC zostajesz tam dopuki sie nie wrócisz za mostek L ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
JAK CI SIE SKONCZY PACC, A JESTES NA PACC AREA, TO TAM ZOSTAJESZ. JEŻELI PRZEJDZIESZ PRZEZ MOST TO JUŻ NIE MOŻESZ WRÓCIĆ. I NIE PISAĆ, ŻE NIE !!!!!!!!!!!!!!!! Oto dowód : http://rapidshare.de/files/2253527/p...dpacc.rec.html Ostatnio edytowany przez Filthy - 08-06-2005 o 15:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 06 2005
|
![]() Freaqs miales pacc bo nawet masz wyglad pacc i nie ******* ze nie miales
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny gracz
Imię: Vanzi Edoc'Sil
Profesja: Paladin
Gildia: Until the end
Świat: Neptera
Poziom: 51
Skille: 78/57
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Miał PACC'a, nagrał film, PACC się skończył, opublikował film i myśli, że zrobi z nas idiotów -.- Powodzenia~
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: ~I tak mnie nie znajdziesz~
|
![]() Tak jak to poprzednicy napisali: miał pacca, kończył mu się danego dnia i wtedy właśnie wylogował się na terenie dla Pacc, jeżeli z niego wyjdzie już nie wróci.
![]()
Anioł... Toż to Anioł! Zawiodłam, ja Wybaczył, on Zrozumiałam, ja Zaufał, on Spojrzał w oczy, Znowu były ciepłe, Złapał za ręke -Wybaczam na zawsze Szepnął, Twarz miał jasną, Uskrzydlenie było tylko wyczuwalne... Ufam. Jesteś Aniołem Zaufania. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 06 2005
|
![]() MIAL PACC BO MA WYGLAD PACC KTORY MU ZOSTAL GDY PACC SIE SKONCZYL I PATRZ WYZEJ qurwa ze jak sie tam wylogowal to tam zostal omg!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() Nie wiem jak to sie stalo~
|
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() lol
lol lol lol lol lol Moze ktos cos ciekawego wniesie do tematu? :> Wg mnie, skonczyl mu sie pacc w momence w ktorym nagrywal filma =] |
![]() |
![]() |