|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Przedmowa:
1. Szukalem, ale nie znalazlem tyle ile by mnie satysfakcjonowalo 2. I nie madrzcie sie, ze pacc potrzebny, bo to kazdy glupi wie Mowa glowna ![]() 1. Jaki lvl i skille pallem bez blokera (pojedynczy spawn na Daramie)? 2. Gdy walnie z paralizu to juz koniec ze mna i czy z paralizu wali na dystans?
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2003
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
![]() |
![]() 1. Z fire bombami mysle ze na 20 lvlu
2. Nie, wrzucasz tylko Exure i po sprawie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Buuuuu
|
![]() re: top
Paladynem tam ciezko bedzie zwiewac bo malo miejsca, FB to moze kazdy kto tylko ma dosc duzy lvl (ok po drodze trzeba zabijac beholdera, 3 ghule i kilka szkieletow). Paraliz spowalnia nie unieruchamia, czasami walnie tak ze prawie nie widac roznicy, a czasami chodzisz jak bys mial lvl 1 i chodzil po piasku.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Widzialem screeny z tego miejsca, rzeczywiscie miejsca malo, ja licze na to, ze pare boltow i po sprawie (ew. sdki jak nabije 15 m lvl), w koncu Vampir ma 450 hp, jakby 7 boltow kazdy po 60-70, to byloby niezle. I jeszcze jedno. Jak szybki jest wampir?
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 11 2003
|
![]() ja mam pytanko w sprawie paralizu
czy wampir moze zarazic paralizem na odleglosc czy musi mnie do krwi albo walnac? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2004
|
![]() Wampir dosyc szybki jest ale w daramie mozesz biegac koło schodów i w niego ladowac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Ad 1) Z fbombami to level praktycznie kazdy
![]() ![]() ![]() Ad 2) Z paralizu wali przy ataku, moze walnac tez na odleglosc okolo dwoch pol, wystarczy walnac exure i/lub wlezc na schody ![]() A tu ssy z tego miejsca SS numer 1 SS numer 2