|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2004
|
![]() Seima.POstanowiłem pość na foldę iiiiiiiiiiiiii.............
Weszłem w dół zabiłem kilka rotów później patrze jest jakieś zejście schodzę patrze małe pomieszczenie i znowu zejście i schodzę patrze a tu LAWA !!!!!!!!!!!!!!!!! Co może być dalej .NIe ośmieliłem się pujść zobaczyć bo mam 11 level knightem na TITANI skile około 35-33. A więc co może tam być.I jeszcze coś ponoć jest demon JEDEN gdzie nie trzeba mieć pacca i można tam pójść chociaż ja w to nie wieźe. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() Dalej jak pojdziesz to bedizesz mial fire elementale. Dobrze ze tam nie poszedles bo na 100% bys zgona zaliczyl. Na 100% nie ma tam Demona dla facc. Demon jest tylko dla PACC.
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Ech... Znam Folde na tyle, że mogę powiedzieć: na tym poziomie z lawą nie ma demonów, nie ma fire devili. Sa tylko 3 fire elementale (mogę się myslić co do liczby, ale raczej są 3)
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Ja bym powiedzial, ze w tamtym korytarzu z lawa spotkacie fire elementary, a dalej to bedzie sporo minosow.
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
#5 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Minotaury są gdzie indizej marred
Tam są FE, ale niestety często zlurowane pod samą drabinę :/. Chodź druid/knight/sorc na 15 i palek na 15 z całkiem niezłymi skillami i łukiem mogą sklepać FE zuzywając 1-2 UH. Tylko po co? Jest to tak samo jak hunter- potwór nieopłacalny, tyle tylko że tne nie zotawie żadnego expa, a jest trudniejszy od slima
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2004
|
![]() Czasami ten fe nawet na poziomie orkow - ropniety....
![]() ![]() FE ![]() ![]()