| 
 | |||||||
| Notki | 
| O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  13-09-2005, 00:52 | #1 | 
| Guest Posty: n/a |  Per ban? Witam Nie wiem jak to rozumieć Type: Account Banishment - Banishment of the complete account. For the duration of the banishment no character of the account may log into the game. Warning: Account will be deleted in case of further rule violations! Date of edit: Sep 12 2005, 18:32:54 CET Wg mnie znaczy to tyle ze acc ma być skasowany na wypadek w przyslości złamania regulaminu. Ale to w takim razie po co jest ustawione na 30 dni ban Ale warna mam na 1 pstaci a na 2 tylko widze bana wiec nie wiem ocb Ostatnio edytowany przez Sz#sz# - 13-09-2005 o 01:01. | 
|   | 
|  | 
|  13-09-2005, 00:57 | #2 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 01 03 2005 Lokacja: Susz Posty: 282 Imię: Growling Corpse Profesja: Master Sorcerer Gildia: Psycho Maniacs Świat: Eternia |   zebys mial nauczke ;p | 
|   |   | 
|  13-09-2005, 01:03 | #3 | |
| Guest Posty: n/a |   Cytuj: 
 | |
|   | 
|  13-09-2005, 01:08 | #4 | |
| Master Alucard |   Cytuj: 

__________________ A Mind is a Terrible Thing to Waste... ††† In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. ††† I am the pure flame that burns I am Sirius son I am the infinite space I am the most conquering One | |
|   |   | 
|  13-09-2005, 01:14 | #5 | 
| Guest Posty: n/a |   Czyli jak dobrze rozumiem, jest sens kupowania następnego pcca. BO konto jeszcze będe miał po 30 dniach. Bo z tego co zrozumiałem. Uwaga: Konto będzie usunięte na wszelki wypadek, powtórzenia łamania regulaminu. A wyżej pisze że za 2 razem kasują konto, więc to taki paradoks był dla mnie.. | 
|   | 
|  13-09-2005, 03:44 | #6 | 
| Nieobecny. |   Konto zostało zbanowane, musiałeś nieźle nabroić. Jak spartaczysz coś jeszcze raz, to całe twoje konto zostanie skasowane. panimajet? | 
|   |   | 
|  13-09-2005, 08:28 | #7 | ||
| Użyszkodnik Data dołączenia: 05 02 2004 Lokacja: Festung Breslau Wiek: 36 Posty: 4,597 Stan: Początkujący Imię: Vanhelsen Profesja: Druid Gildia: Inner Circle Świat: Auchindoun Poziom: 80 Skille: LW/Skin Poziom mag.: 2k   |   Tak to jest, jak się źle przetłumaczy zdanie. Czy to zdanie jest logiczne? chodzi mi o miejsce postawienia przecinka. Niezbyt Cytuj: 
 Cytuj: 

__________________ Kłócenie się na forum jest jak uczestniczenie w paraolimpiadzie, może i wygrasz, ale nadal będziesz zacofanym -.-" | ||
|   |   |