| 
 | |||||||
| Notki | 
| Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  04-10-2005, 22:14 | #1 | 
| Guest Posty: n/a |  Male pytanko :) A dokladnie mam prosbe   Moze ktos powiedziec jak sie dostac do Amazon Campu na polnoc od venore bo chce sie tam dostac ale jakos mi nie idzie  (najlepshe by byly MAPKI  ) A jezeli byl jusz taki temat to sorka ale nie znalazlem  @edit kurde nie moge sciagac zadnych plikow z Rapidshare :/  wiec najlepshe by byly mapki gdyby ktos mial albo na jakiejs stronce by byla to proshe o linka  Ostatnio edytowany przez lucyfer666 - 05-10-2005 o 18:15. | 
|   | 
|  | 
|  04-10-2005, 22:18 | #2 | 
| Użytkownik Forum |   Musisz wejsc do Venore, i wyjsc gornym lewym wyjscie tam kolo bugow, potem idziesz na pólnocny-zachod az do slimow, potem mostkiem kolo wejscia do black knight questa i do gory.I tak dojdziesz do amazon camp od venore, ale nie wiem czy zrozumiesz xD A propo czemu nie mozesz wejsc kolo kanionu z dragiem??? 
				__________________ ile trzeba stracic czasu,nerwów i pieniedzy zeby zrozumiec czym jest Tibia?, dowie sie tylko ten, kto to przezyje..... Ostatnio edytowany przez Misieq Druid - 04-10-2005 o 22:19. | 
|   |   | 
|  05-10-2005, 00:07 | #3 | 
| Użytkownik Forum |   Najlepiej obejrzyj film Cichego maca z działu Filmy. Jest tam podroz po polnocnych bagnach wraz obozem Amazonek. I nie pisz 'jush' etc. S8n tego nie lubi ]:-> | 
|   |   | 
|  12-11-2005, 14:43 | #4 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 17 08 2004 Lokacja: Ank Posty: 55 Stan: Aktywny Gracz Imię: Xadue Profesja: Master Sorcerer Gildia: North Star Świat: Refugia Poziom: 116 Poziom mag.: 68 |   Hmmm nudziło mi się i zrobiłem mapkę   http://rapidshare.de/files/7524832/m...mazon.PNG.html Jest nistaranna, ale ukazuje to co trzeba  | 
|   |   |