|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() tibia.com - cos o br
ten topic odnosi sie do titanii
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2004
|
![]() Brazylijczycy zasłużyli sobie na to sami.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() ehhh...
oceniać cały naród po działaniu kilku jednostek? i to jeszcze poprzez grę... życzę Ci deada tylko za to że jesteś polakiem. kur... mac, mamy XXI wiek a ludzkosc dalej jest ograniczona. Nie potrafi sie solidaryzowac... N/C
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: tam
![]() |
![]() Uwazam ze ta opinia rasistowska wykształciła sie dlatego, ze wiekszosc br nie zna wogole angielskiego, a niektorzy upierdliwi. Podam przyklad: (xx - jakis br, ja - to ja
![]() 10:00 xx: aew 10:00 xx: hi 10:00 ja: hi 10:00 xx: spanish? br? 10:01 ja: nop 10:01 xx: ok 10:01 xx: q pasa?
![]() |
#5 |
Fallen Angel
|
![]() Oczywiscie, brrazilijczycy sa upierdliwi, pkują innych bo nie są br i nawijają po Brazylijski i się dziwią czemu ich nie rozumieją ludzie... A le polacy nie są lepsi:
Ja:Cze X polak:CZe ziomie!!! Ja: Mój plz X polak: Ne Spier... Uciekaj X polak to oczywwiście nie nick ale przykładowy ![]()
![]() |
#6 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Polacy? Brazyliczycy? Szwedzi?
Wszystko to jedno i to samo. To sa 3 najliczniejsze nacje w tibi. Wsrod tych narodow jest najwiecej high lvli ale tez najwiecej idiotow i n00bow. Myslicie ze tylko BR nie znaja angielskiego? Wiele PL tez gra w tibie i nic nie rozumieja a w sklepach wklepuja formulki z pamieci. Dobrze ze jeszcze polacy nie chodza w kolko i wklepuja "PL?" bo to bylby nasz koniec. Sam mam wielu kumpli z szwecji i brazyli, spoko ludzie. Onie rozumieja to ze w naszym narodzie jest pelno kretynow a ja rozumieme ze u nich tez tak jest. Ogolnie w internecie byla kiedys zasada ze nie liczy sie narodowosc, kolor skory i religia. Teraz jednak to sie zmienia i zoraz wiecej rasizmu i braku tolerancji pojawia sie w sieci oraz w tibi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
well said dochodząc do pewnej konkluzji powinniscie miec zal do tych ktorzy was zabili (or sth else), a nie do całego narodu. btw. nie wiem jak to jest u szwedow czy brazylijczykow, ale u nas to jest cos takiego: "daj mi cos, masz wyzszy lvl" (a poniewaz jestes moim rodakiem Twoim obowiazkiem jest mi cos dac) damn... I hate that...
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
Lokacja: Jaworzno
![]() |
![]() w nocy mialem tak :
xx: hi ja: hi xx: br ja: no xx: i kill you ja: lol my friend hunted you or dont kill me xx: ok i kill you and i see ja: you dont kill me wtedy poszedl ale wrocil z kumplami i zaczeli mnie lac ja: ehh yours hunted i zwialem ale kumpel ich zabili po 1 raz ![]() ale jeszcze ktos uslyszal moje PK HELP i przybiegl i uratowal mnie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() widać że angielski w Twoim wykonaniu jest bardzo dobry...
może dlatego tak doskonale szło Wam dogadywanie sie btw. jaki server?
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2003
Lokacja: Pustków City
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Asieks
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Lunara
![]() |
![]() Ehh...;/ Temat stary...;] Danubia=Szwedy,Tytania=Brazylijczycy zawsze i wszedzie tak bylo, na Danubi nie lubia Szwedow, a na Titani Brazylijczykow...I zawsze i wszedzie tak bendzie;] A bieze sie to z tad ze jesli jakis Szwed lub Brazylijczyk zalawi ci killa badz jakas gildia pustoszy wszystko i wszystkich nabywa sie wrodzony "wstret" i "niechec" do wszystkich przedstawicieli tego narodu;] A i tak my nie jestesmy lepsi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 04 2004
|
![]() A czy ktoś mógłby mi powiedzieć o co chodziło komuś kto pisał o Polakach? Co to jest ppl?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Lokacja: Poznań
Stan: Niegrający
Imię: Solinari
Profesja: Royal Paladin
Świat: Danubia
Poziom: 63
Skille: 89/59
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() rasizm to dopiero na danubii jest ;/ o to jedna z moim licznych rozmow w oczekiwaniu na respa
XX: Hi Ja: Hi XX: Swe Ja: no XX: from?? Ja: POL XX: hmm... You lose x hitpoinst due to an atack by XX tak samo tylko z hi hi br? no ... itd
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() huh...
ja zawsze pisalem "does it really matters?" przewaznie konczylo sie na tym ze rozmowa toczyla sie dalej bez nalegania na podawania swojego kraju
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2004
|
![]() trenuję sobie na rotach i nagle coś takiego
X-- jakiś br ja <-- czyli ja ![]() ja: hi x : hi ja: im train plz dont kill me monster x :br ? ja:no nagle zabiła mi rota ,drugiego ,trzecigo.... ja: if you kill me rot again i kill you ok ? x ![]() zabiła mi kolejnego rota ja : plz stop i dont want kill you... X : sry no inglish i kolejny rot kopnął w kalendarz ,byłem tak wkurzony że nie wiem co .. Walnełem ją kilka razy i nagle "HELP PK !!!!!!!! " ale już nie przyszła ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
Lokacja: Wrocław
Imię: Tizon Jeon
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 44
Poziom mag.: 15
|
![]() Cytuj:
ppl to nie polak tylko "people" ![]()
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() a co do br... to kolesie są upierdliwi... są durni... i nie znają za bardzo języka... zaczynają nasuwać in english... a po chwili się okazuje że 'no english' szwedzi też potrafią dopiec, ale przynajmniej znają angielski i łatwiej jest się dogadać... to tylko takie podsumowanie... bo znam brazylijczyk którzy są spoko i biegle władają angielskim... znam też szwedów którzy nie potrafią powiedziec pół słowa po angielsku poza wyklepanymi formułkami sklepowymi no i słowami sell i offer ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
Lokacja: Jaworzno
![]() |
![]() a dzis mnie jeden polak wqrza ale nie oceniam calego narodu odrazu przez 1 idiote ino wiem ze sa porzadni ludzie bylo tak :
ja:cze on: no cze ja: uhniesz mnie ?? on: tak jak mi dasz UHa ja: uhnij to dam on:wpierw daj UHa ja: oki (daje mu UHa na ziemie) on: dzieki (poszedl do depo schowac) widzicie sa tez nOOby z naszego narodu :/ nie nasza wina ze sa tacy ino ich rodzicow ze tak ich wychowali:/ |
![]() |
![]() |