|
Notki |
Broń i przedmioty Wszystko o broni i przedmiotach. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 10 2005
|
![]() Witam jestem knightem, mam 51 skill club (niedługo 52) i wszyscy kumple mi mówią że Club to shit i żebym sie przezucił na co innego... czy jeszcze opłaca mi sie zmieniać typ broni??? (przypominam skill club 51)
|
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2004
|
![]() To zależy tylko od ciebie.
Jeśli to nowy server to myślę że cluby to nie jest zły wybór. Różnica w obrażeniach jest minimalna, a musiałbyś skillować od nowa tyle samo czasu co te 50 w clubach. Jeśli masz dużo czasu na granie 6+ godzin dziennie to nie zrobi ci to dużych problemów ale jeśli nie masz czasu na granie pozostań przy clubach. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() Serwer Astera jeśli to ma jakieś znaczenie i zazwyczaj grywam 6h+ na dobe
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Posłuchaj rad madrego knight
![]() Jesli twoja postać jest do pkingu i chcesz zdobyc z 25lvl max zostań na clubach. Jeżeli masz zamiar nią "podbić świat" byc dobry zmień na axe a w ostateczności na sword. Nigdy Club gdyz to sie powyżej 40 lvl odbije i zoabzcysz będziesz żałował przy 70 cluba ze niezmieniłeś! Pozdro |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: Piła
Stan: Aktywny gracz
Imię: tasanko
Profesja: Elite Knight
Świat: Honera
Poziom: 64
Skille: 80/79
Poziom mag.: 6
|
![]() re:UP
on gra na Asterze także pkingu tam nie uswiadczysz hmm ogolnie nie wiem co Ci napisac bo ja jako knight gram clubami (ale na nowszym swiecie gdzie warhammer kosztuje 1.5k-2k a dragon lance okolo 80k) ogolnie to niepowinienes pytac tylko wybrac jak Ci mowi glowa ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() Jeśli naprawde jesteś mądrym Knightem to od zaraz przezucam się na Axe.. Na PK to sie nie nastawiam bo Astera jest Non-pvp
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
#9 |
Użytkownik forum