|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 05 2004
|
![]() Siema wszystkim na początek. Niedawno dostałem bana za nick. Chodziło tam o duze litery w nicku. Wiedziałem ze jest to niedozwolone ale grałem z tym nickiem rok i nic nie było dopiero teraz cos wyskoczyło i BAN
![]() ![]() Gram na TRIMERZE knight 24lvl 65/60 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Bardzo ci współczuję,ale jeśli wiedziałeś,że to zabronione,to po co zrobiłeś taki nick...??? Najlepiej,załóż sobie drugą postać-bo ban trwa albo bardzo dlugo albo jest nieodwracalny.
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2003
Lokacja: End of the World Liczba postów: 1337
|
![]() Witam
Mialem podobna sytuacje,dotsalem NameLocka za nazwe.Musisz sie zalogowac na swoje konto na www.tibia.com i wybrac nowa nazwe ja np. czekalem na zmiane 5 dni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szkoda chara ale jak rok grałeś to ktoś musiał na ciebie zakablować że sie skapneli:/
![]() |
#5 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Nikt nie musial wcale kapowac
![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 05 2004
|
![]() ja dostałem namelocka ?( i zmieniłem już nicka na nowego a oni tam napisali że rozpatrzą czy to imie sie nadaje jak szybko tylko mogą. czekam już 2 dni i nie weim jak długo to jeszcze potrwa. dzieki za wszytskie rady i odpowiedzi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
|
![]() To nie ban tylko namelock.Wbij na swuj account na tibia.com i musisz wybrać nowe imie dla twojej postaci.A to normal bo np. Muj qmpel nabil 60 lvl i nagle dostal namelocka po takim czasie...ostatnio cipowie strasznie duzo namelockuw dają ;/
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2004
|
![]() Wejdz na swój account na tibia.com i tam bedzie napisane na ile masz bana i czy to wogle ban ;/ lub tlyko musisz zmienic nick......
MANIACY Z PIŁY......... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |