|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2003
![]() |
![]() Od razu zaznaczam,że używam Tibii GG i nie chce żadnych bezsensownych komentarzy na ten temat bo to maja prywatna sprawa.
Dzisiaj wybrałem się swoim ryckiem troche popekować.Czysto dla zabawy bo loota po ludziach siedzących na trollach raczej się nie można spodziewać;p Mimo to zamieszczam tutaj szotki: Moja pierwsza ofiara: ![]() ![]() ![]() Tutaj następna w podziemiach.Dzielny PACCan postanowił walczyć ![]() ![]() Tu mi gorozi: ![]() dieeee ![]() next one ![]() i śmierć ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2003
![]() |
![]() Kolejny...
![]() ![]() ![]() ginie... ![]() A tu już ostatni ![]() ![]() ![]() Okazało się,że dwie moje ofiary to brazuce ![]() ![]() Comment plx |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2004
Lokacja: Radom
![]() |
![]() chcesz komenta?
Nie trawie takich ludzi jak ty! Nudzi ci sie to nie musisz latać na słabszych.... A jak ty sie czujesz, jak cie pk zabije?? Takich jak ty powinno sie tępić!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Hehehehe ciekawe zdjecia
![]() ![]()
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
|
![]() Bradzo fajne ss, pokaz nastepnym razem ss z lootem
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2004
|
![]() EEEE to fotki to lipa pekujesz tylko tyych na niskich lvlelach ja taam krecilem filmik jak np zabijam 53lvla 25druidem to jesst żeźźź
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
Lokacja: Józefów(pod Warszawą)
![]() |
![]() Jeżęli musisz konieciesz PKować to zabijaj równych sobie przez takich idiotów jak ty miałem kiepskie początki w Tibii! Zabijasz Noobow na 8 lvlach co to za pociecha!Jak cie spotkam na Azurze teżcie Pkne,
a SSy są denne!!!
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny gracz
Imię: Jagger the fourth
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
![]() |
![]() Moim zdaniem ssy calkiem udane, nigdy nie probowalem szukac potencjalnych denatow na swampach, moze kiedy oblookam.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Piła
Stan: Na emeryturze
Imię: Bomaw Tyron
Profesja: Elite Knight
Gildia: Davemports
Świat: Celesta
Poziom: 111
Poziom mag.: 7
|
![]() Jaki lvl ma i skile ma twoj knight?
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 02 2004
![]() |
![]() Jestem z Real Finuko. Nienawidze graczy takich ja ty po <cenzura> grasz w tibie zeby tylko zabijac slabszych.
![]() ![]() ![]() ![]() To ze ich zabijasz moze oznaczas ze masz cienkie skille i cienki ekw. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2004
|
![]() Kacza cos ci sie na mózg zucilo on sobie pekuje dla zabawy jak większość wyższych leveli myslisz ze skad oni maja taki eq??? wszystko z pekowania jak bys sprobowala to by ci sie na bank spodobalo
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() A to ty pk z isary i tu masz blad !!! Zabiles mego kumpla i ma ma litosci dla ciebie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2004
|
![]() szczerze potempiam takich kretynow jak ty wiec wez sie lepiej juz z takimi screenami tutaj nie udzielaj:O (moder dzialaj)
|
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Iława
![]() |
![]() Oto przykład noob huntu
![]() Choć pekowanie ma krótkie nogi ![]()
ETERNIA-przyszły sorcer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() To sie nazywa TROCHE popekować
![]()
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Piła
![]() |
![]() Ehhhhhhh jak bym Cie spotkał to bym Cie zabił
![]() ![]() ![]()
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 05 2004
![]() |
![]() Jak mozna byc takim ... zeby pujsc na jakis slabszych ziomków co expia sobie zeby zrobic jakis tam lvl zeby byc zadowolonym z siebie a ty lapiesz takiego i go w obroty wiesz co ... Lepiej z tego forum sobie .. bo to nie nalezy do milych screenów !
|
![]() |
![]() |
#18 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Nooom fajne screeny
![]() mi sie zawsze wydawało że PeKowanie z War Hammerem jest szybsze i wydajniejsze~ Więc dlaczego double axe xD? |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Szczecin
|
![]() @Dobo No wiesz Double Axe to Axe a War Hammer to club... No chyba ze ma pare skilli z cluba
![]() ![]()
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() Ludzie, tak narzekacie na PK...A wyobrazcie sobie swiat BEZ PK...By byla taka Calmera z mozliwoscia treningu...Nie byloby tego dresszczu emocji, gdy za toba biegnie jakis redskull...Nie wiesz jakie ma zamiary... Zabije, nie zabije? PK, nie PK?
Nagle widzisz komunikat 'You lose 33 hitpoints due to an attack by XXX...' Czujesz strach...Wlosy sie podnosza...Krew w zylach sie jezy... Czujesz chlod...Klikasz w panice na dalekie depo miasta...Wiesz, ze nie zdazysz...Odwracasz sie i postanawiasz walczyc...Nawet jesli oznacza to smierc... Gdyby nie bylo PK to ja bym w Tibie i inne MMORPGI nawet nie gral... Screeny cool ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()