|
|||||||
| Notki |
| Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Guest
|
Prosze o pomoc gram w tibie 1 raz i zdobylem 8 lvl i przeszlem na to mine(czy jak to sie zwie)i spotkalem jakiegos kolesia ktory sie mnie spytal czy chce jego zeczy b mu sie znudzila gra to powiedzialem ze chce
i powiedzial choc za mna to poszlem i zaprowadzil mnie chyba do tego sklepu gdzie sie kupuje te zeczy do domków i tam otwozyl lade i powiedzial zebym weszedl to weszlem i pokazal mi swoje zeczy i powiedzial teraz ty pokaz twoje to pokazalem niezdazylem ich schowac i ten koles cos zrobil ze zaczely sie palic prubowalem je wziasc ale sie niedalo wtedy on podszedl do nich i przestalo sie palic a on mi to wszystko zabral i zostalem na 8lvl z niczym!!![]() Jak by ktos byl taki dobry i mi dal jakies niepoczebne przedmioty(tylko nietacy jak ten koles)to byłbym bardzo wdzięczy jak co to mój numer gg 5203231 |
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 08 2005
|
Słuchaj to wyłącznie twoja wina bo kazdy gracz w tibie nawet jesli gra 1 raz to nie pokazuje rzeczy na otwartym terenie....ale niestety jak jestes naiwny to bedzie tracil wszystko co masz. Bye
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2005
Lokacja: Wrocek
Stan: Aktywny gracz
Imię: Markuzenioo
Profesja: Knight
Świat: Refugia
Poziom: 14
Skille: 51/50
Poziom mag.: 2
|
Człowieku!!!!!!!!!!!!!! Koleś rzucił na itemki rune fire field, a potem użył rune destroy field i po twoich itemkach. Mam nadziej, że to cie czegoś nauczyło!!!!!!!
Ostatnio edytowany przez Marczyk19 - 30-12-2005 o 18:00. |
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Newbie... ;] kazdy tak zaczyna
jedna rada: "nikomu nie ufaj w tej grze, tylko zaufanym luziom" ![]() |
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Konoha Vilage!
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Trimera
|
@topic to wyłącznie twoja wina że je straciłeś ja mam zbędne eq na Celeście ale "coś za coś"
![]() @up niedokońca się z tobą zgodzę bo niektórzy newbie mają troche rozumu i ufają tylko kumplom @2up no brawo !!! Kolumb to przytobie pikuś każdy głupi to wie (oprócz Newbie) |
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 10 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Lydia Davemport
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Davemports
Świat: Celesta
Poziom: 107
Poziom mag.: 73
|
Niestety nie podales swojego Nicku w grze, dlatego nie moge wyslac Ci parcela z jakims stuffem. Skontaktuj sie ze mna na Celescie (Lydia Davemport) a bardzo chetnie Ci pomoge
![]() Lydia |
|
|