![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 01 2006
|
![]() Jak zdobyć moją pierwszą różdzkę a jestem druidem
Tylko problem w tym że dostałem już tą darmową, ale jakiś paladyn mnie zabił i straciłem ![]() ![]() ![]() ??? |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() W sumie to robienie nowej postaci to niezbyt dobry sposób. W sumie to możesz kupić, widziałem jak czasem ludzie sprzedają po 200gp, a to nie jest tak dużo ^.^.
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2005
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Supervisors
|
![]() Osobiscie widziałem jak snakebite rod leżał na ulicy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 07 2005
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2006
Lokacja: Eeemm... Kazz??
Stan: Aktywny gracz
Imię: Straznik Gaju ^^
Profesja: Sorcerer
Gildia: LOL?
Świat: Silvera
Poziom: 29
Skille: 21/23
Poziom mag.: 35
|
![]() Cytuj:
Ehh... te nooby....
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 01 2006
Lokacja: Kazz
Stan: Na emeryturze
Imię: Thad Astox
Profesja: Druid
Gildia: Terror of Honour
Świat: Celesta
Poziom: 28
Skille: rod/22
Poziom mag.: 29
|
![]() Czasem ktos rzuca takie rozdzki na dach kolo depo w Thais, a wiec troche sie rusz i zdobadz rozdzke
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Ostróda
Imię: Sir Venix
Profesja: Druid
Świat: Eternia
Poziom: 35
Skille: rod/24
|
![]() Hmm niech pomyśle...
Więc tak chodź po depo i proś ludzi o różdżkę, tylko nie rób tego zbyt nachalnie, bo ktoś może się zdenerwować i Cię zabić ![]() Możesz też chodzić na expowiska, bo tam czesto zostawiają te rody kolesie,którzy wbili dopiero co 13 lvl i są napaleni na nową różdżkę. Sam znalazłem już 6 tych rodów ![]() Ale według mnie najlepszym sposobem będzie, jak uzbierasz te 500 gp i kupisz sobie sam ![]() ![]() Więc chodzisz po expowiskach szukasz roda, przy okazji zdobywasz kasę, za którą możesz sobie już sam kupić roda. Wybór należy do Ciebie! Good Luck ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 09 2005
|
![]() moj pomysl bedzie najlepszy...wydasz kilka gp
a mianowicie..kup sobie kilka run ff i zapoluj na kogos co ma niski lvl i jest druidem a jezeli sam sie boisz isc to powiedz mi a ja zrobie posatc i pojde ubic jakiegos druida low lvla cya |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 03 2006
Lokacja: Legnica
Imię: Liwinech of Juleria
Profesja: Knight
Gildia: Ancient Explorers
Świat: Juleria
Poziom: 32
Skille: 69/68
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() jest taki sopsub ze morzesz kupici od innego playera ruszczke za mniej nisz 500 gp tylko musisz sie popytaci
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 11 2005
Lokacja: Daleko stąd
Stan: Niegrający
![]() ![]() |
![]() Czasami jak sie napatoczy jakiś lol pk, to mu daje w łeb (jak do dp już nie będę wchodzić), bo z resztą oni lubią być bici i zabijani (przynajmniej 8 lvl żeby coś miał
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 04 2006
|
![]() Tak, racja, najlepiej zapolowac na low lvl druida bo jest 1% szansy ze akurat z niego ta rozdzka wypadnie, a nabijesz sobie zaledwie bana w ciagu godziny bicia takich newbie i nie zarobisz przez next week ani jednego gp -.-
|
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() jak zdobyć rózdżkę bo jestem magiem i niewiem jak dostac za darmo piszcie na forum ok
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Stalowa Wola
Profesja: Knight
Świat: Thoria/Calmera
|
![]() Idziesz do tego NPC od, którego kupujesz czary i mówisz wand. Prawda,że proste?
|
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmmm, już lepiej kupić byle jaką broń od gracza... 100gp i mamy młot mający 24 ataku... wbicie 13 lvl, żeby mieć drugą różdżkę to nie tak dużo... i tak się ciesz, że troche powalczyłeś darmową bronią. :roll: