|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() Cennik broni dystnasowej :
Kusze/X-Bow - okolo 200 gp Łuk/Bow - okolo 130 gp 100 arrows - 100 gp 100 bolts - 200 gp 100 Poisonarrows - 150 gp 100 Powerbolts - chyba 1k(tutaj nie jestem pewnien bo nigdy nie sprzedawalem ani nie kupowalem) Backpack Brustarrows - okolo 25k(tez nie jestem pewnien) Spears - nie ma wartosci Snow balls - na niektorych swiatach zaliczaja sie do rare i czasami ich wartosc jest duza Throwing Star - nikt tego nie kupuje, chyba ze do zdoby Throwing Knife - nikt tego nie kupuje Small Stone - bezuzyteczne, chyba ze chcesz sie bawic Power Arrow - nie wiadomo czy istnieje...
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Bow kosztuje ok. 100 gp , kusza ok 150-200, a x-bow 300gp
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Ale hmm chodzi wam o sprzedarz czy o kupno, i wogule gdzie moge sprzedać i kupić chcialbym wszystkie informacje
|
![]() |
#5 |
eX Moderator
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() re: Gewof
100 power bolts kosztuje 20k
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Wroclaw
![]() |
![]() Thorivol- kusza i x-bow to to samo
![]()
#7 |
Buuuuu
|
![]() Srona NIE obejmuje cen u graczy bo to nie ma sensu (za szybko sie zmieniaja i na kazdym serverze inne).
Ceny w sklepach: Bow kupno 400 prawie kazde miasto. sprzedaz 130 Fibula Crossbow Kupno 500 prawie kazde miasto sprzedaz 160 Fibula Strzaly kupno 20gp/10 strzal - prawie kazde miasto Bolty kupno 30gp/10 boltow - prawie kazde miasto Gwiazdki 6gp w porcie w Thais. Pozostalych typow nie mozna kupic w sklepach.