|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ej, ja was prosze o wspawianie wlasnych rysunków do tibii bo nie potrafie z tibia spritem wszytkiego a zalezy mi na zmienionych grafikach. Czyli panowie-do dzieła!
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
![]() |
![]() co???mamy ci tracić czas żeby robić grafiki i ci podsyłać pod nos?
więc rusz sie i do roboty nauczysz sie robić!!! Ja na to nie ide ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bo to jest tak: ja 90% mam swoje+ zrobione prZeze mnie, ale zależy mi też na rysunkach innych^.-
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Nie powiem...
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Caduro Silverarrow
Profesja: Rookstayer
Poziom: 24
Skille: xx/xx
![]() |
![]() A po co?Żeby użyć ich bez pozwolenia Autora?
Czemu z tibii.org przywlekło się tyle noobostwa? -.-''
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Norah jesteś taki ciemny czy tylko udajesz??? Jeśli wstawiasZ to auto pozwalasZ
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1. Norah ma racje zrobić se możesz sam a pozatym było sporo topiców z takimi grafikami.
2. PrZestań pisać DuŻe Z. 3. Jak już coś napiszesz to pisz to normalnie! Żeb zrozumieć twoją wiadomość musiałem ją 5 razy przeczytać a do tego zrozumiałem ją dopiero po przeczytaniu odpowiedzi MiXera |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Słuchajcie sprawa jest taka: Ja mam już full swoich obrazków pozamienianych + wszytkie jakie sa na tibii.pl i na FORUM. A teraz szukam innych i miałem nadzieje ze mi pomozecie.Mam wielki kłopot i dlatego piszę!
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 09 2005
Lokacja: Monitor 17 cali na biurku
Stan: Aktywny gracz
Imię: Anharin
Profesja: Druid
Gildia: Wolny strzelec jestem
Świat: Secura
Poziom: 20
![]() |
![]() No właśnie - Wielki kłopot, samemu to nie łaska zadka ruszyć i poczytać jak uruchomić Tibia.spr. A według ciebie to skąd większość Fakeowców bieże obrazki z powietrza a może robią ciągle tematy pt. "Tibia Fake'i podstawa help"?
Zresztą nazwa nijak się ma do tematu. Zaczynam rozumieć ten Fake "Dostawa nowi 2006" |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chłopie sprawa jest taka zrobilem full nowych obrazkow dzieki reebowowi czy tibia.spr ale potrzebuję innych a brak mi pomysłu!