| 
 | |||||||
| Notki | 
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  | #2 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 18 04 2004 Lokacja: Rzeszów Wiek: 34 Posty: 167   | rostein kupil czy mu wypadl ^.-?? 
				__________________ Jak wam się nudzi to możecie mi napisać notke   | 
|  |   | 
|  | #3 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 15 05 2004 Lokacja: Szczecin Wiek: 36 Posty: 125   | Sorra ale screen masakrycznie długo się ładuje   
				__________________ Ariel-Tor -=- 15 level, 53/53, 3 Magic Level Lasasu -=- 26 level, 65/45, 11 Magic Level | 
|  |   | 
|  | #4 | 
| Michail Fradkow Data dołączenia: 05 06 2004 Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą. Wiek: 34 Posty: 2,054 Stan: Na Emeryturze Imię: Bysiu Profesja: Elite Knight Gildia: Death Assassins | Widze tylko: X 
				__________________   | 
|  |   | 
|  | #5 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 28 02 2004 Lokacja: Białystok Posty: 337 Stan: Na emeryturze | no fajnie... szkoda że go nie widze   ?( | 
|  |   | 
|  | #6 | 
| Użytkownik Forum | INTERIA!!!!!!!!!! (to był shift nie Caps  ) No coś tam zobaczyłem, e plate jak każde inne, ale że pierwsze na Titani to normalnie gratz. 
				__________________ Gimohev>>>Sorcerer>>>Aurea | 
|  |   | 
|  | #7 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 03 06 2004 Lokacja: Bydgoszcz Wiek: 38 Posty: 233 Stan: Aktywny Gracz Imię: Pomfrey Profesja: Elite Knight Gildia: Beyond the Obvious Świat: Aldora Poziom: 134 Skille: 92/89 Poziom mag.: 8 | Fajne, tylko musiałem 3 razy wchodzić i wychodzic Ach ta interia 
				__________________ http://s3.gladiatus.onet.pl/game/c.php?uid=59342 Kliknij to pomozesz mi w grze Gladiatus لألم يزول، المجد خال | 
|  |   | 
|  | #8 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 29 02 2004 Lokacja: Dębowy Zagajnik Wiek: 44 Posty: 364 | Ja widze X ale walić to big GRATZ^^ | 
|  |   | 
|  | #9 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 22 03 2004 Posty: 80 | Widzisz x to znaczy ze przekroczony transfer. Wjedz za godzine | 
|  |   | 
|  | #10 | 
| Michail Fradkow Data dołączenia: 05 06 2004 Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą. Wiek: 34 Posty: 2,054 Stan: Na Emeryturze Imię: Bysiu Profesja: Elite Knight Gildia: Death Assassins | Heh.Wkoncu widze probowalem z 10 razy i nie oplacalo sie myslalem ze bedzie jak wyciaga z demona ablo cos takiego... 
				__________________   | 
|  |   | 
|  | #11 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 24 04 2004 Posty: 432 | ej gdzie wy widzicie tegho mpa ja tam widze tylko kilku kolesi co sie smieja w dp i stuff jakiegos kolesia niewiem czy ten ss mi sie zaladowal do konca ale na dole wyszukiwarki pisze "Gotowe" napiscie mi gdzie widac tego mpa   | 
|  |   | 
|  | #12 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 30 01 2004 Lokacja: Lublin Wiek: 37 Posty: 203 | re:UP mpa jest w oknie trade. wielkie gratzy dla twojego kumpla | 
|  |   | 
|  | #13 | 
| Użytkownik Forum | MPA jest na paslu trade   , w prawym dolnym rogu. @Iglasty zmień może konto na jakieś inne. 
				__________________ Gimohev>>>Sorcerer>>>Aurea | 
|  |   | 
|  | #14 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 25 01 2004 Lokacja: Słubice Wiek: 35 Posty: 121   | Ja widze X ale tez gram na titani i wielkie gratz dla niego ze ma MPA    | 
|  |   | 
|  | #15 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 23 02 2004 Lokacja: Kraków Posty: 122 | Cytuj: 
 Wiec zastanow sie 3 razy zanim cos napiszesz ;p 
				__________________ Emce Crasher~ _/ | |
|  |   | 
|  | #16 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 01 02 2004 Lokacja: Bełchatów Posty: 86 | hehe bardzo fajne ale z kad wiesz ze tylko 1 jest na titani moga byc 2 -3 albo 4 nigdy nie wiadomo...   
				__________________ Zyjesz tak jak chcesz nikt ci w tym nie ma prawa przeszkodzic......kochasz osobe ktura ciebie tez kocha.......masz wrogów kturzy cie nienawidza i ty ich tez.......uczysz sie kochac a także rozczarowywac........ | 
|  |   | 
|  | #17 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 15 04 2004 Lokacja: p-zn Wiek: 36 Posty: 268   | ja juz sie balem ze na test serwerze to jest   wiec to jest 1 ale chyba dla polakow ;] bo vateriel w 99%go juz ma i nietylko on 
				__________________ czy jest jakis quest na aol?? bo niestety w paradoxie juz niema  ((( <CIACH> Ano ladnie, Hacki plx ? banned na 1 miech... 0wned by $cor. | 
|  |   | 
|  | #18 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 24 10 2003 Posty: 113 | Nikt się nie obrazi, jak wrzucę ss pierwszego mpa na Calmerze ? :]   (wypadł kawałek czasu temu, teraz jest już ich naście ;])  Gratz MPA na Titanii :] | 
|  |   | 
|  | #19 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 02 03 2004 Wiek: 39 Posty: 89 Profesja: Royal Paladin | Mam nadzieje że się nie obrazi nikt     Pierwszy MPA na Harmoni jeśli dobrze pamiętam 12 czerwca =] Gratz MPA na Titanii PS. Żeby nikt nie myslał że to loot z jednego demona  siedzieli tam kilka godzin | 
|  |   | 
|  | #20 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 12 10 2003 Lokacja: Wrocław Wiek: 35 Posty: 38   | O ile wiem to pierwsze MPA zlootowal Clemo z Urlichem Svenssonem... Pozniej Clemo zabil Vateriel z Rosteinem i wypadlo to MPA tak wiec czy to nie jest przypadkiem to MPA, ktore wypadlo Clemo i Urlichowi? 
				__________________ "Take A Look To The Sky Just Befor You Die, It's The Last Time He Will" METALLICA - "For Whom the Bell Tolls... | 
|  |   |