|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: Bielsk Podlaski
Imię: Crazefang
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Jokers and Smokers
Świat: Inferna
Poziom: 97
Poziom mag.: 59
![]() |
![]() W ostatnim czasie modki knują coraz to nowe spiski wymierzone w biednych userów forum. Niejako w ripoście postanowiłem ukazać społeczności forum, jak bardzo zestresowaną grupę ludzi stanowią miłościwie nam panujący i dlateczego coraz częściej chcą się rozładować nie tylko fizycznie,ale i emocjonalnie. Świadectwem tego są
... tak, tak Powody do usuwania tematów, jedne są śmieszne, drugie denerwujące i obraźliwe (Aff.. na szczęście mało takich wybrałem, w innych sens wypowiedzi jest lekko zachwiany. Co ciekawe, przeglądając topic'ki z lat ubiegłych ilość kasowanych tematów była bardzo nieliczna, więc co teraz się dzieje, kiedy średnio co trzeci temat na stronie jest kasowany z coraz to dobitniejszym powodem. Może kończą się wątki, albo userów jest o wiele więcej, a czy to może drastyczny spadek poziomu uwagi i sprytu użytkowników ze wskazaniem na ich młodociany wiek. Who knows ? x) Dobra, koniec rozpisek, starałem się tak dobrać texty by każdy modek mógł coś znaleźć "od siebie". Put a smile on your face and read. Acha, texty zostały wyselekcjonowane z 2-3 ostatnich miesięcy. Temat skasowany przez Shinjix Powód: cze tibijczyku. Chcialbym ci przedstawic regulamin - http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=53789 Powód: WIesz co to poprawny szyk zdania i przyklejone tematy? Powód: www.mp3.wp.pl Powód: A kogo to nie wkurza. Powód: bo ja wiem... Powód: huahuahua. Następnym razem nie "oddawaj przez przypadek" swoich passów. Powód: fajne. Powód: Poradniki mam, komu je dam... Powód: Czytać to mi się nie chce twojej genialnej ortogafii i stylistyki (o interpunkcji nie wspominam, bo jej wogóle nie ma) Powód: Najlepiej to pod kościół Powód: Nie wie i nie powie, bo dostanie bana ![]() Powód: Iść na miasto i zrobic sobie wywieszke "zbieram na pacca" Powód: Zrób mnicha. Alo tego, no, barbarzynce Powód: I ja ciebie tez Powód: A ja skasuje. Bo wredny jestem. Powód: Nao! Search blx blx blx! Powód: Nie bedzie pomocy Powód: ale sie usmialem Temat skasowany przez Raul Powód: Zapytaj się księdza na religii. Powód: Nie możesz. Powód: Nie. Powód: Są fajne. Polecam czytać na dobranoc słownik ortograficzny Powód: Przestań grać. Powód: Coś nie tak z główką? Powód: Co to ma być? Pomoc dla ubogich? Powód: Coraz głupsze pytania zadajacie. Powód: "temat zasługuje na nagrode "Gniot miesiąca"" - by Pacek. Powód: Pojutrze Powód: Ile jeszcze takich tematów chcesz założyć? Temat skasowany przez Dwimenor Powód: rzuć monetą Powód: Prezent:kasacja Powód: Jak nie wiesz, gdzie jest Djinn to i tak z nim się nie dogadasz. SZUKAJ Powód: Mała odpowiedź:http://rtfm.killfile.pl/ Powód: kie? Powód: Każdą<stop>szukaj<stop>bo<stop>będzie źle<stop> Powód: Wpisujcie się plx!!!!!111 Powód: szukaj plxxxxxxxxx Powód: A za reklamę zapłaciłeś? Powód: -,-' Powód: na szukajach Powód: Może zacząłbyś od przeczytania FAQ, które specjalnie dla takich jak TY pisałem? Temat skasowany przez p.l Powód: zalicza to sie panienki a nie questy. Powód: urażenie moich uczuć religijnych ![]() Powód: na tibia.com masz, po angielsku. Jeśli nie umiesz ang, to nie graj w tibię. Powód: kiepski humor. Temat skasowany przez $corcerer Powód: Ja chyba zaraz wyrwę chwasta. Powód: Mam prośbę: RUSZ DUPĘ I POSZUKAJ. Powód: Porozmawiaj z mamą Powód: yA tEsH !1! AlE Ya PsHyNaYmNiEj ÓmIeM yNtErPuNkCjE Powód: Malo ci? ty chamie ! Jeszcze nie moge hardem wywalic bo drom mnie zastrzeli... Powód: Całkowite IQ na planecie jest stałe, a liczba ludzi się zwiększa. Powód: Odpowiedzonko. Powód: yA tEsH !1!1!1! pLx PlX Powód: Illegal operation detected. Temat skasowany przez MayGyver Powód: rozpoczela sie implozja Powód: dei dei pey pey oneoneone1111111111111 Temat skasowany przez Dr. Omader Powód: ========rozwod======= Powód: No tak, spodziewalem sie tego, wigilia, wiec idioci mowia prawie ludzkim glosem... HALP Temat skasowany przez Raynold Powód: Biedactwo, nie wiesz o czym mowisz. Powód: Dziwne. U mnie działa. Powód: Ponarzekaj sobie do monitora albo w przyklejonym temacie Powód: rtfm Powód: SZUKAJ!!! (TAK, KRZYCZĘ) Powód: Przestańcie pisać głupoty. Tibia nie działa. Koniec. Po co spamować? Powód: Pomaluj. Powód: Jajecznicy na bekonie. Powód: Zasadzić przezroczyste ziarna. Powód: Nie, tu nie ma aż tak miłych moderatorów. Również nie podcieramy dupy jak się wysrasz Temat skasowany przez Dabek Powód: "Niech ktoś to napisze na Tibia.com plz" - a Tobie co, rączki urwało? Temat skasowany przez Zaglada Powód: Chciales sie pochwalic czy wyzalic? Od tego jest przyklejony temat. Temat skasowany przez Hegemmon Powód: sza! do jasnej ciasnej.... Powód: Nie da się od tak- szukaj poradników kurde jego mać. Temat skasowany przez gimli syn gloina Powód: Urzekła mnie twoja histori Powód: Jesztem patriota11 Powód: Mi się śniło że już gdzieś jest bezsensowny temat o snach Powód: idz do TVNu Powód: ok Powód: Masz całkowitą rację. Komentujmy ![]()
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
Ogólnie sprawa ma się tak, że czasem nerwy wysiadają jak się patrzy na głupote niektórych ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: amera
Poziom: 134
Skille: 103/90
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Buauhahahaa ale sie uśmiałem lepszych odpowiedzi jeszcze nie widzialem: Urzekła mnie twoja Historia albo Zaraz wyrwe chwasta xD. W sumie to maja racje bo jak ktos piShE jAKIESh gLOPoTyY To im sie bardzo to nie podoba i poprostu kasuja tematy nie ma sie nad czym zastanawiać...
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Temat skasowany przez Dr. Omader
Powód: No tak, spodziewalem sie tego, wigilia, wiec idioci mowia prawie ludzkim glosem... HALP Temat skasowany przez p.l Powód: zalicza to sie panienki a nie questy Temat skasowany przez $corcerer Powód: yA tEsH !1! AlE Ya PsHyNaYmNiEj ÓmIeM yNtErPuNkCjE Temat skasowany przez Raynold Powód: Nie, tu nie ma aż tak miłych moderatorów. Również nie podcieramy dupy jak się wysrasz Te są THE BEST Ale ogólnie większość jest śmieszna. mÓr BlIż
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ja żałuję, że nie da się czytać tych skasowanych tematów. Modki mogłyby zamiast kasować, zamykać głupie tematy i dawać tylko swój komentarz - możnaby się pośmiać przynajmniej i odstresować.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() haha dobre nawet mnie sie dostało chociaż modkiem nie jestem. "temat zasługuje na nagrode gniot miesiąca" to nie raul powiedział tylko ja [; więc nie widze powodu dla którego wyszczególniać. No ale ogolnie rzecz biorąc poziom flustracji moderatorów zwiększa sie wprost proporcionalnie do ilości tempych userów i głupich tematów. Im jest ich więcej tym flustracja większa. Poza tym już pamiętam gorsze dni kiedy to wchodzą w Owion albo tu na inne widziałem 2 otwarte tematy a reszta byłą skasowana. No ale co sie dziwić jeśli po raz 20 widzi sie "plax pomocy nie wiem czy dedne draga".
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() buhahahaha
niesamowite to esjt usmialem sie jak nigdy xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() taa...komenty modkow daja duzo humoru do tego... forum (?)
![]() Ale lepiej było jak jeszcze nazwy tematow zostawaly...teraz to tylko powod kasacji ;/ . |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() @Pacek
a to przypadkiem nie było tak, że ty naprawdę byłeś w tym cytacie, a nie była to dopiska Grenniego? ![]() bo mi się wydawało, jak kiedyś czytałam ten powód, że właśnie zostałeś wymieniony ![]() @topic trochę mało tego ![]() ![]() d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() tak napsałem w temacie dokładnie to, Raulowi musiało sie spodobać albo nie chciało mu sie niczego wymyślać i podał to jako powód kasacji, a tematowi było jakoś tak "ile osób w twoim mieście gra w tibie" czy coś tym stylu, ale czy to ważne nie chodzi tu o mnie ale o fajne komentarze moderatorów a te im sie czasem udają. Najlepsze powody kasacji jakie czytałem nalezały do maygyver'a (mam nadzieje że sie nie rypnołem w nazwie) kiedy był świerzo wybranym modem i kasował co sie dało. Naprawde fajnie sie czytało to co napisał
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() a u mnie jest takie cuś
![]() ![]() Jak mówisz że widać... hmm... to zobacze w opcjach potem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() bo in jest jak brus wszechmogacy, wszystko widzi wszystko slyszy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: Bielsk Podlaski
Imię: Crazefang
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Jokers and Smokers
Świat: Inferna
Poziom: 97
Poziom mag.: 59
![]() |
![]() @Taube & Pacek
Cytat na żywca z powodu wzięty xD A tych powodów tak mało bo przejrzałem ledwo 25 stron działu "Inne" z +500 ;D
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
10 ZnA|<uFF |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2005
Lokacja: B-stok
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]()
*2 rady od teletoobis'ia: 1. NIGDY nie dawać passów z forum młodszej zwierzynie 2.TULIMY! Wiesz, jednego Ci zazdroszczę: kiedy ja siedze na forum pełnym idiotów, Ty właśnie czytasz podpis geniusza i przyszłego władcy świata :/ Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() Się nie dziwie, że modkom czasem puszczają nerwy i napiszą coś głupiego/obraźliwego. To samo (dokładnie) mam jak gram w csa. Dla tych co coś o nim więdzą: Wchodzi koleś, zaczyna zabijać swoich, raszować, biegać za statami na serverze TP. No i co z takim zrobić??
|
![]() |
![]() |