|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Otoż mam pewien problem z moim komputerem i liczę na to, że wy mi pomożecie.
A więc: Mój problem polega na tym, że gdy włączam jakąś grę to po kilku minutach komputer zaczyna "piszczeć" i po około 2 minutach się wyłącza. Nie mogę przez to grać w żadną grę...Kiedy używam np. przeglądarki internetowej albo słucham muzyki to komputer działa bez zarzutu. W czym jest problem ? Jak sądzicie ? |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
|
![]() Chyba masz slaby wentylator ;P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ile razy mozna powtarzac, ze my NIE jestesmy serwisem komputerowym. NIE potrafimy zdiagnozować Twojego sprzetu na odległość i NIE mamy pojecia co z nim jest nie tak.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
On tłopik Najwyraźniej Ci procek siada jak zwieksza wydajnosc, ale nie wiem nie znam sie na tym, pojedz do serwisu jak masz gwarancje, a jak nie masz to tez pojedz ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() A jak myślicie...Ile może kosztować naprawa komputera w serwisie ?
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
|
![]() Wes se rozkrec kompa zeby bylo widac wentylator i zobacz jak sie kreci jak bedzie sie wolno krecic to zmien szybko bo Ci komp sie zjara
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() tak jak powiedzieli wyzej mozesz miec wiatrak zepsuty i przez to nie chlodzi Ci procesora a on sie przegrzewa i pada wszystko ;] tez tak mialem, nie chce mi sie kupowac nowych rzeczy wiec zdjalem obudowe z obydwoch stron
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() Dzięki za rady
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() @up
Popieram, popieram... Słyszysz głosniczek biosowy i uważasz, że jest dobrze bo się nie wyłącza... Polecam serwis. |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Przegrzewa sie. Sprawdz czy wentelator dziala a jak nie umiesz wezwij informatyka.
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Odległa Galaktyka
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 103
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() Weź też może najpierw odkurzacz
![]() Ściągnij też jakiś program do kontrolowania wentylatorów i temperatury w środku PC'ta.
Ostatnio edytowany przez Thimburd - 06-04-2006 o 22:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#15 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: ElblągŚwietnaMieścina LiczbaPostów: NieWięcejJakJegoIQ UlubionePowiedzonko: Buta humak, goshak pixo.
Imię: Prosze jedengp
Świat: Isara twa stara
Poziom: 1:(
Skille: 1337/-6
Poziom mag.: 9?
|
![]() Wsadź worek z lodem do komputera, to może się nie przegrzeje. I odsuń go od kaloryfera, jak jest blisko
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
|
![]() Cytuj:
Narzędzie sprawdzające i monitorujące temperaturę dysku twardego przy wykorzystaniu technologii S.M.A.R.T, implementowanej w większości nowoczesnych napędów. Użytkownik ma możliwość zdefiniowania maksymalnej wysokości temperatury, po przekroczeniu której aplikacja wyświetla okienko z ostrzeżeniem. W tej wersji program umożliwia monitorowanie tylko jednego dysku. Tu link do marnego downloadu http://www.pcworld.pl/ftp/program.asp?sys=pc&id=3148 U mnie temp zalezy od tego ile komp chodzi, ale wacha sie od 35 do 38 zwykle ![]() Ostatnio edytowany przez Rybzor - 06-04-2006 o 23:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 04 2006
Stan: Niegrający
Profesja: Brak (Rookgaard)
|
![]() Buahahahahahaha wiecie co ? sami se posprawdzajcie wiatraki w d***ch
jestescie bezmuzgami ? jak wiatrak siada i komputer sie przegrzewa to komputer piszczy ??? macie pojecie co piszecie ? ps. a co ci dokladnie piszczy ? skad dochodzi dzwiek ? jednostka ? czy moze z monitora ? bo komputer to zbyt ogolnie powiedziane ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Guest
|
![]() Aha, dziękuje za odpowiedzi. Postaram się zrobić coś z wiatrakiem.
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Arzo - 07-04-2006 o 16:17. |
|
![]() |