|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Mam pytanko dotyczące dzikich wojowników ...
Jak często wypada z nich lalka ... ??? Bo chodzę na nie kilka dni i zero lalek ... ?( Wiem , że wypada rzadko ... no , ale bez przesady . Zabiłem ponad stu i nic ............ ?( ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- A druga sprawa dotyczy podziemnego zejścia na skraju obozu wojowników ... tam gdzie się łowi ryby. Co jest pod ziemią ... jakie potwory się czają i czy jest ich dużo ... ??? ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Lokacja: Gdańsk
![]() |
![]() Jeżeli już o tych lalkach to po co one są? Mi już z pierwszego w moim życiu wild warriora wypadła
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam ................ !!! ..........
![]() W końcu się doczekałem ............... ![]() Jak to po co są lalki ...... do zabawy ! ........ ![]() Po prostu kolekcjonuje się różne rzeczy ................ ................................ Z opcji - szukaj - korzystać umiem .... Wiem , że jest co najmniej jeden spory temat o lalkach ... czytałem go , dzieki za odpowiedz ... Ostatnio edytowany przez Angelus - 10-08-2004 o 17:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2004
|
![]() Postąpię bardzo "niewychowawczo", bo powinienem wam polecić przycisk SZUKAJ. Ale niech tam, skoro forum ma ułatwiać życie...
@Angelus: lalka wypada rzadko, co znaczy, że wypada... rzadko ![]() @pahrahk: do ozdoby. A może i do jakiego questa? Pozdrawiam edit: Pisałem tego posta zanim zdobyłeś upragnioną lalkę, w międzyczasie dopadły mnie trzy cyklopy i zostawiły z 4hp ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 07 2004
|
![]() @pahrahk i niepotrzebnie ja wyrzuciłeś
@ Stu Ty to masz tupet o której ty spać chodzisz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() Powiadasz że ok. 100 Wild Warrior-ów?! Ja w ciągu gry w Tibię nie widziałem łącznie nawet 50 a co dopiero 100! a często bywam w tamtych stronach.
Ja np. po zabiciu mojego 4/5 Wild Warrior-a w życiu znalazłem lalkę którą oddałem jakiemuś napotkanemu kolesiowi ![]() Na to nie ma rady pozostaje Ci tylko cierpliwe czekanie. POWODZENIA |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przecież nie mówię , że zabiłem 100 wild warriorów ... jednego po drugim w ciągu kilku godzin ... 8)
Expiłem tam kilka dni , po 3 - 5 godzin i to z przerwami na trening ... Dla wyjaśnienia ... nie mam kompa w domu , gram w cafejce internetowej .... Co do ilości dzikich wojowników ... w obozie niedaleko Venore ... są 3 respy < przynajmniej ja tyle znam > 3 + 3 + 2 .... czyli w kilka minut można zabić 8 warriorów. Ponieważ mało osób tam zagląda , nie miałem wielkiej konkurencji ... :rolleyes:
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Stan: Początkujący
Imię: Iomer Sworddancer
Profesja: Elite Knight
Gildia: Rampage
Świat: Selena
Poziom: +10
Skille: NAO!!
Poziom mag.: 8
|
![]() Ja se tam siedze i dla beki se je bije
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() @Angelus : hyhy, tez tam expilem dla beki i policzylem ALL spawny ww. Sa to 3 ww przy wejsciu + 3 ww na zachod od HL + 2 ww na polnocny zachod od hl z archerkiem + 3 ww na poludnie od hl z 2 hunterami + jaskinia ww z ~8 ww.Czyli naraz mozna zabic okolo 16 ww.Odlicz huntery : 12-13 ww na jednego spawna
![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2004
Stan: Aktywny gracz
![]() |
![]() Lalka (doll) wypada rzadkoz w wild wariorra ale to nie zanaczy ze wcale a lalka sluzy do owarcia bra helgatu.
![]()
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 07 2004
|
![]() Dziwi mnie jeszcze jedna rzecz... Koles mowi ze zabil ze 100 WW a mu WH nie poplecial... To jest nie normalne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Pewnie , że to jest nienormalne , bo prawdopodobnie zabiłem wiecej niż sto , i z cennych rzeczy to jedna laleczka mi wypadła ...
A np. na valkiriach na 30+ valkirii ... wypadły mi 4 plate armory. No ... miałem taką piękną serię , jak nigdy ... co kilka valkirii wypadał mi p- armor ... super ... ![]() Cytuj:
Dobrze rozumuję ??? ------------------------------------------------------------------------------------------------ Hi , hi , hi .... Wchodzę do takiej dziury , spodziewam się krwawej walki , a tu pusty korytarz , prowadzący donikąd ......... ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Sprecyzuje - tam jest duzo dziur
![]() Jest to jedna dziura (ukryta pod drzewkiem, trzeba rozkopac lopata)z ww.Niebieska kropa - sklep HLa, czerwona - w tamtych okolicach jest ta dziura.Poszukajcie pod drzewkami (look, albo lecicie z lopata) ![]() http://members.lycos.co.uk/nekroraven/img/wwhole.JPG
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() ja wam powiem cos (zmienie troche temat) ide sobie ide i nie wiedzialem ze przy carlins a wild wariory ...
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 06 2004
|
![]() przy 30 valkiriach 4 p armory ??????? ja tam zabilem ich ze 100 (serio serio) i mi raz wypadl ....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2004
Lokacja: Stalowa Wola
![]() |
![]() Ja chcialbym sie zapytac czy ejst kolo carlin( w okolicach ) jakies skupisko ww. Z w miare szybkim respem. Mam ochote popolowac na dziczyzne
![]() ![]() Z gory Thx
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() NIedaleko fermor hills jest siedziba ww na full respie jest ich tam z 4 albo 5 . ( tam gdzie przechodzi sie obok goblinow idziemy przy wodzie w strone kopalni dwarfow az natrafimy na taki cypelek)>
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2004
|
![]() Resthin: jako że siedziałem tam dość sporo, wiem, że przy full respie są tam 3 ww
![]() ![]()
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2004
|
![]() Chcialem powiedziec ze na tibia.pl jest błąd z wild warriora wypadło mi dziś 24 gp napisane jest że do 20gp
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2004
Lokacja: Dębica
![]() |
![]() Ja to na Wild Wariorach siedze pod Desertem ( w jakoś to się pisze
![]() ![]() |
![]() |
![]() |